Burgeri cu ardei provolone
Reteta Provolone Pepper Burgers se poate face in aproximativ 30 de minute . O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 27 g de proteine , 27 g de grăsimi și un total de 452 de calorii . Această rețetă servește 4 și costă 1,57 USD per porție. Vă este adus de Taste of Home. Un amestec de sare și piper, chifle pentru hamburger, ardei prăjiți și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Funcționează bine ca fel principal destul de ieftin. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 44% . Acest scor este solid. Rețetele similare includ How to Plank Grill Burgers | Cheeseburger cu provolone încrustat cu piper negru , burgeri cu provolone și burgeri cu carne de vită la grătar umpluți cu provolone și ciuperci .
Instrucțiuni
Într-un castron, combinați brânza, ardeiul roșu, ceapa, sarea și piperul.
Adăugați carnea de vită și amestecați bine. Modelați în patru chifle.
Prăjiți, acoperit, la foc mediu, timp de 4-5 minute pe fiecare parte sau până când carnea nu mai devine roz.
Vin recomandat: Merlot, Malbec, Zinfandel
Burgerul poate fi asociat cu Merlot, Malbec și Zinfandel. Merlot va fi perfect adecvat pentru un burger clasic cu topping-uri standard. Toppingurile mai îndrăznețe necesită vinuri mai îndrăznețe, cum ar fi un malbec sau un zinfandel piper. Un vin pe care l-ați putea încerca este Sagelands Merlot. Are 5 stele din 5 și o sticlă costă aproximativ 10 dolari.
Sagelands Merlot
Acest merlot bogat și copt se deschide cu arome de mirodenii de lemn și note de dulceață de mărăcini, urmate de arome de zmeură, cireșe și o notă de vanilie. Cireșele dulci continuă prin finalul mătăsos, rotunjit cu taninuri fine.