Brie învelit în filo cu roșii uscate la soare
Brie învelit în filo cu roșii uscate la soare ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru garnituri. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8 g de proteine , 15 g de grăsimi și un total de 232 de calorii . Această rețetă servește 8 și costă 77 de cenți per porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și cumpărați aluat filo, unt, roșii uscate la soare umplute cu ulei și alte câteva lucruri pentru a-l prepara astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 de minute . Vă este adus de Taste of Home. Cu un scor de 21% , acest fel de mâncare nu este atât de excelent. Rețete similare includ pui cu roșii uscate la soare, fetan și spanac în cupe Phyllo , Linguine cu roșii uscate la soare și brie și plăcintă cu fili de pui Havarti și Jarlsberg cu măsline, capere și roșii uscate la soare .
Instrucțiuni
Într-un castron mic, combinați untul și uleiul. Ungeți ușor o foaie de aluat filo cu o parte din amestecul de unt; deasupra se pune o altă foaie de filo și se unge cu amestec de unt. Repetați de două ori.
Tăiați phyllo stratificat într-un 9-inch. pătrat; aruncați tunsoarele.
Întindeți roșiile tăiate în centrul pătratului.
Ungeți colțurile de phyllo cu 1 linguriță de amestec de unt. Îndoiți aluatul peste brânză și ciupizați marginile pentru a sigila.
Puneți cu cusătura în jos pe o tavă de copt unsă.
Ungeți cu amestecul de unt rămas.
Coaceți la 350° timp de 18-22 de minute sau până se rumenesc.
Lăsați să stea 10 minute înainte de a servi cu biscuiți.