Braciole

Braciole
Braciole ar putea fi doar felul principal pe care îl cauți. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 89 g de proteine, 68 g de grăsimi și un total de 1173 de calorii. Pentru 7,65 USD per porție, această rețetă acoperă 69% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 40 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Vă este adus de Foodnetwork. Mergeți la magazin și alegeți roșii rotunde, conserve, lapte și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore și 35 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor mare de 97%. Încercați Braciole, Braciole și Braciole lui Pammie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Vezi cum se prepară această rețetă.
1
Ungeți o tigaie mare cu ulei de măsline, adăugați pancetta și aduceți tigaia la foc mediu. Gătiți pancetta până devine maronie și crocantă, aproximativ 5 până la 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
30 Uncii De Ricotta Cu Lapte Integral30 Uncii De Ricotta Cu Lapte Integral
1/2 Cană De Mazăre Cu Zahăr, Tăiată în Bucăți De 1 Inch1/2 Cană De Mazăre Cu Zahăr, Tăiată în Bucăți De 1 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Dip De Spanac și AnghinareDip De Spanac și Anghinare
2
Adăugați ceapa și ardeiul roșu zdrobit și amestecați pentru a se încorpora cu pancetta. Se condimentează cu sare, după gust. Gatiti ceapa pana cand sunt moi si foarte aromate, aproximativ 7-8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Busuioc Sau 1/2 Lingurita Busuioc Uscat, MaruntitFrunze De Busuioc Sau 1/2 Lingurita Busuioc Uscat, Maruntit
1/2 Cană De Mazăre Cu Zahăr, Tăiată în Bucăți De 1 Inch1/2 Cană De Mazăre Cu Zahăr, Tăiată în Bucăți De 1 Inch
Ardei Gras Verde, Tocat MaruntArdei Gras Verde, Tocat Marunt
1 Cană De Făină Universală Sau Mai Mult, După Cum Este Necesar1 Cană De Făină Universală Sau Mai Mult, După Cum Este Necesar
3
În timp ce se gătește ceapa, într-un castron mare, combinați pâinea și laptele. Se amestecă pentru a se combina și se lasă să stea până când pâinea a absorbit laptele și este foarte moale. Folosește-ți mâinile pentru a intra acolo și strânge totul împreună. Rezervă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Gras Verde, Tocat MaruntArdei Gras Verde, Tocat Marunt
Frunza De Salata Verde, Tocata Fin (usor Impachetata)Frunza De Salata Verde, Tocata Fin (usor Impachetata)
9 Felii De Lamaie Proaspata9 Felii De Lamaie Proaspata
Echipamente pe care le vei folosi
4 Până La 5 Kilograme De Mere De Tartă Fără Coajă, Tăiate Julien4 Până La 5 Kilograme De Mere De Tartă Fără Coajă, Tăiate Julien
4
Adăugați usturoiul în tigaia cu pancetta și ceapa și căliți timp de 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Mazăre Cu Zahăr, Tăiată în Bucăți De 1 Inch1/2 Cană De Mazăre Cu Zahăr, Tăiată în Bucăți De 1 Inch
Ceașcă Edamame Congelată, DezghețatăCeașcă Edamame Congelată, Dezghețată
Ardei Gras Verde, Tocat MaruntArdei Gras Verde, Tocat Marunt
Echipamente pe care le vei folosi
Dip De Spanac și AnghinareDip De Spanac și Anghinare
5
Adăugați ciupercile, asezonați cu sare, după gust, și prăjiți până când ciupercile sunt moi și și-au lăsat umezeala, aproximativ 4 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/3 Cani De Ciuperci Shiitake Proaspete Feliate1-1/3 Cani De Ciuperci Shiitake Proaspete Feliate
1 Cană De Făină Universală Sau Mai Mult, După Cum Este Necesar1 Cană De Făină Universală Sau Mai Mult, După Cum Este Necesar
6
Luați amestecul de pe foc și adăugați spanacul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De Condimente Usturoi-ierburiAmestec De Condimente Usturoi-ierburi
7
Adăugați amestecul de ceapă/ciuperci în pâinea rezervată și amestecați pentru a se combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/3 Cani De Ciuperci Shiitake Proaspete Feliate1-1/3 Cani De Ciuperci Shiitake Proaspete Feliate
Frunza De Salata Verde, Tocata Fin (usor Impachetata)Frunza De Salata Verde, Tocata Fin (usor Impachetata)
Ardei Gras Verde, Tocat MaruntArdei Gras Verde, Tocat Marunt
8
Adăugați nucile de pin, provolone și Parmigiano-Reggiano și amestecați pentru a se combina. Gustați pentru a vă asigura că amestecul este delicios și asezonați cu sare, după gust, dacă este nevoie. Pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
Nuci De PinNuci De Pin
ProvoloneProvolone
1 Cană De Făină Universală Sau Mai Mult, După Cum Este Necesar1 Cană De Făină Universală Sau Mai Mult, După Cum Este Necesar
9
Așezați feliile de carne de vită între 2 bucăți de folie de plastic și bateți ușor cu un ciocan de carne pentru a aplatiza și uniformiza feliile. Pune aproximativ 1/4 de cană de umplutură pe 1 capăt al fiecărei felii de carne de vită măcinată și rulează. Asigurați rulourile cu scobitori. Repetați acest proces cu carnea de vită rămasă și umplutura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno Murat, Feliat Sau TocatJalapeno Murat, Feliat Sau Tocat
(de Preferință Berkshire Crescut Natural)(de Preferință Berkshire Crescut Natural)
2 Ardei Iute Fresno, Tăiați în Jumătate2 Ardei Iute Fresno, Tăiați în Jumătate
(20 De Bețe în Total)(20 De Bețe în Total)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Baton De Bomboane De Ciocolata Cu Lapte, Ras1 Baton De Bomboane De Ciocolata Cu Lapte, Ras
Tenderizer De CarneTenderizer De Carne
Inima De Bomboane RozInima De Bomboane Roz
10
Ungeți o oală mare și largă cu ulei de măsline și puneți la foc mediu-mare. Se condimentează rulourile de vită cu sare, după gust, și se rumenesc pe toate părțile. Când rulourile de vită sunt rumene pe toate părțile, scoateți-le din tavă și rezervați. Faceți sosul în aceeași oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
30 Uncii De Ricotta Cu Lapte Integral30 Uncii De Ricotta Cu Lapte Integral
Jalapeno Murat, Feliat Sau TocatJalapeno Murat, Feliat Sau Tocat
Cuișoare Măcinate și ScorțișoarăCuișoare Măcinate și Scorțișoară
(de Preferință Berkshire Crescut Natural)(de Preferință Berkshire Crescut Natural)
1 Cană De Făină Universală Sau Mai Mult, După Cum Este Necesar1 Cană De Făină Universală Sau Mai Mult, După Cum Este Necesar
Echipamente pe care le vei folosi
Dip De Spanac și AnghinareDip De Spanac și Anghinare
1 Cană De Cartofi Fierți1 Cană De Cartofi Fierți
11
Scoateți uleiul din oala în care tocmai s-a rumenit carnea de vită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(de Preferință Berkshire Crescut Natural)(de Preferință Berkshire Crescut Natural)
6 Căni De Apă Rece6 Căni De Apă Rece
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană De Cartofi Fierți1 Cană De Cartofi Fierți
12
Adăugați un strat ușor de ulei de măsline proaspăt și adăugați ceapa și ardeiul roșu zdrobit. Se condimentează cu sare, după gust, și se pune oala la foc mediu. Transpirați cepele până când sunt translucide și foarte aromate, aproximativ 7 până la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Busuioc Sau 1/2 Lingurita Busuioc Uscat, MaruntitFrunze De Busuioc Sau 1/2 Lingurita Busuioc Uscat, Maruntit
30 Uncii De Ricotta Cu Lapte Integral30 Uncii De Ricotta Cu Lapte Integral
Ardei Gras Verde, Tocat MaruntArdei Gras Verde, Tocat Marunt
1 Cană De Făină Universală Sau Mai Mult, După Cum Este Necesar1 Cană De Făină Universală Sau Mai Mult, După Cum Este Necesar
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană De Cartofi Fierți1 Cană De Cartofi Fierți
13
Adăugați usturoiul și căliți încă 2 până la 3 minute. Se amestecă pasta de roșii și vinul roșu și se fierbe timp de 6 până la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pasta De TomatePasta De Tomate
Vin RoșuVin Roșu
Ceașcă Edamame Congelată, DezghețatăCeașcă Edamame Congelată, Dezghețată
14
Adaugati rosiile, si 2 cani de apa si asezonati cu sare, dupa gust. Puneți rulourile de vită în tigaie și ghemuiți-le în sos. Aduceți sosul la fierbere, apoi reduceți focul și fierbeți până când carnea de vită este foarte fragedă și aromată, aproximativ 2 până la 2 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Roșie Coaptă, Tăiată Cubulețe Mici1 Roșie Coaptă, Tăiată Cubulețe Mici
Jalapeno Murat, Feliat Sau TocatJalapeno Murat, Feliat Sau Tocat
Cuișoare Măcinate și ScorțișoarăCuișoare Măcinate și Scorțișoară
Colorant Alimentar Lichid Roșu, Galben, Verde și AlbastruColorant Alimentar Lichid Roșu, Galben, Verde și Albastru
(de Preferință Berkshire Crescut Natural)(de Preferință Berkshire Crescut Natural)
1 Cană De Făină Universală Sau Mai Mult, După Cum Este Necesar1 Cană De Făină Universală Sau Mai Mult, După Cum Este Necesar
Echipamente pe care le vei folosi
Dip De Spanac și AnghinareDip De Spanac și Anghinare
15
Scobitorile inainte de servire. Pentru servire, aranjați 2 sau 3 braciole pe fiecare farfurie de servire. Înjumătățiți 1 sau 2 rulouri pentru a expune umplutura. Se pune o parte din sos și se ornează cu Parmigiano-Reggiano și pătrunjel tocat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
1-1/4 Cani De Ciuperci Proaspete Feliate1-1/4 Cani De Ciuperci Proaspete Feliate
Carne De Vită Tocată (de Preferință Crescută Natural)Carne De Vită Tocată (de Preferință Crescută Natural)
Jalapeno Murat, Feliat Sau TocatJalapeno Murat, Feliat Sau Tocat
Cuișoare Măcinate și ScorțișoarăCuișoare Măcinate și Scorțișoară
Echipamente pe care le vei folosi
Inima De Bomboane RozInima De Bomboane Roz
16
Wow! E o braciole grozava!
DificultateExpert
Gata În6 hrs, 35 m.
Porții4
Scor De Sănătate88
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista