Almond Rusks suedez ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție conține 131 calorii, 3G de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă servește 30 și costă 17 cenți pe porție. Un amestec de sare, ouă, zară și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei scandinave. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 11%. Rețete similare includ Biscuiți De Migdale, Tort De Migdale Suedez, și Bare Suedeze De Migdale De Zmeură.
Instrucțiuni
1
Într-un castron, unt de smântână și zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Cremă
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Adăugați ouă, pe rând, bătând bine după fiecare adăugare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă
3
Combinați făina, sarea și bicarbonatul de sodiu; adăugați la amestecul cremos alternativ cu zară. Se amestecă migdalele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De Sodiu
Lapte Bătut
Migdale
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
4
Pe o foaie de copt unsă, modelați aluatul în două 11-in. x 3-1 / 2-în. dreptunghiuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
5
Se coace la 325 la 40 de minute sau până se rumenesc ușor. Îndepărtați cu grijă pe rafturile de sârmă; se răcește timp de 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
6
Transferați pe o tăietură; tăiați cu un cuțit zimțat în 3/4-in. felii.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit Zimțat
Placă De Tăiere
7
Așezați partea tăiată în jos pe foile de copt unse.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
8
Se coace la 325 km.10-12 minute; se răstoarnă feliile.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
9
Coaceți cu 10-12 minute mai mult sau până se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
10
Scoateți la un rafturi de sârmă să se răcească.
11
Stropiți cu ciocolată topită, dacă doriți. A se păstra într-un recipient etanș.