Biscuiți De Paște Libanezi

Biscuiți De Paște Libanezi
Reteta cookie-urile Libaneze de Paste este gata în aproximativ 10 ore și 10 minute și este cu siguranță un spectaculos vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare din Orientul Mijlociu. Această rețetă servește 60 și costă 29 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 5g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 289 calorii. Funcționează bine ca desert. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Paștele va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ienibahar, ridicați drojdia, mahleb măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un nu atât de extraordinar scor spoonacular de 25%. Încercați Cookie-Uri Libaneze, Prăjituri Cu Ouă De Paște, și Cookie-Uri De Paște M & M pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mică, topiți untul la foc mic. Se amestecă zahărul și apa; continuați să amestecați pentru a dizolva zahărul. Nu fierbeți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
ZahărZahăr
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească ușor.
3
Măsurați făina într-un castron mare.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Adăugați unt topit, drojdie, condimente și semințe de susan; amestecați încet timp de aproximativ 10 minute pentru a amesteca bine ingredientele. Acoperiți vasul cu folie de plastic și lăsați aluatul în castron să se odihnească timp de 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De SusanSemințe De Susan
UntUnt
CondimenteCondimente
AluatAluat
DrojdieDrojdie
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
BolBol
5
Pregătiți 3 foi de copt cu spray de gătit sau hârtie pergament. Într-un castron mic, turnați apa de trandafir și apa de flori portocalii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă De Flori PortocaliiApă De Flori Portocalii
Spray De GătitSpray De Gătit
Apa De TrandafiriApa De Trandafiri
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Foaie De CoptFoaie De Copt
BolBol
6
Turnați apa caldă într-un al doilea bol mic. Lucrând pe o placă făinoasă, scoateți aproximativ 1 cană de aluat. Scufundați degetele mai întâi în apa caldă și frământați aluatul câteva minute; apoi înmuiați aluatul în apa de flori și frământați-l din nou până când aluatul este moale și flexibil.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
ApăApă
Frunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și ScurseFrunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și Scurse
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
7
Folosiți palma mâinii pentru a rula mingea de aluat într-o frânghie de 12 inci lungime și 1 inch în diametru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
RolaRola
8
Tăiați frânghia în jumătate și faceți o prăjitură în formă de coroană cu fiecare, ciupind capetele împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
9
Așezați pe o foaie de copt. După ce ați umplut o foaie de copt, acoperiți prăjiturile cu un prosop curat și refrigerați peste noapte pentru a odihni aluatul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
10
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
11
Scoateți foile de copt din frigider pentru a se încălzi în timp ce cuptorul se preîncălzește.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
12
Coaceți prăjiturile în cuptorul preîncălzit până se rumenesc, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateExpert
Gata În10 hrs, 10 m.
Porții60
Scor De Sănătate3
Revista