Bețiv Fiert Collard Verde

Bețiv Fiert Collard Verde
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete din sud, așa că încercați să încercați verdele de Collard fiert. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 192 calorii, 3G de proteine, și 6g de grăsime per portie. Pentru $1.52 pe portie, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Un amestec de usturoi, zahăr brun, bulion de pui și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 55 de minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 11%, ceea ce este destul de rău. Încercați Verdeturi Collard fiert, mustar verde, și roșu elvețian Chard, Verdeață De Collard Înăbușită, și Verdeață de Collard înăbușită cu slănină pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Scoateți tulpinile din verdeață și aruncați-le.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VerziiVerzii
2
Rulați ca un trabuc și feliați în panglici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 8 PruneLa 8 Prune
3
Într-o oală mare la foc mediu, adăugați slănină, ceapă și usturoi. Faceți slănină până când este crocantă și ceapa este fragedă, aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
4
Se amestecă zahărul brun, oțetul, bulionul și bourbonul. Condimentează cu sare și piper. Se aduce la foc mic și se amestecă verdele de collard în loturi. Acoperiți și gătiți timp de 1 1/2 ore până când sunt fragede și moi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
Collard GreensCollard Greens
Sifon Crema DieteticaSifon Crema Dietetica
Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
Ambalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, ScursăAmbalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Riesling, vin spumant, și Zinfandel sunt alegeri excelente pentru Sud. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu alimentele sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este beciurile de stepă Riesling uscat. Are 4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 18 dolari.
Pivnițe De Stepă Riesling Uscat
Pivnițe De Stepă Riesling Uscat
Aromele de măr verde, tei, pere și cremă de vanilie duc la o senzație delicată de gură cu note minerale, măr, coajă de lămâie și aciditate crocantă.
DificultateExpert
Gata În1 h, 55 m.
Porții6
Scor De Sănătate1
Bucătăriide sud
Revista