Banane Foster

Banane Foster
Banane Foster este un gluten gratuit și FODMAP prietenos desert. Această rețetă servește 4. Pentru $1.27 pe portie, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 19g de grăsime, și un total de 642 calorii. Această rețetă este tipică bucătăriei Creole. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Mergeți la magazin și ridicați ROM, banane, înghețată vanillan și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Banane Foster (bananas flambul inox), Banane Foster II, și Banane Foster pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați zahărul, untul și scorțișoara într-o tigaie sau tigaie flambă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Precum Fisticul Sau NucaPrecum Fisticul Sau Nuca
6 Coaste De Porc Sau Cotlete De Porc Cu Os (8 Uncii Fiecare)6 Coaste De Porc Sau Cotlete De Porc Cu Os (8 Uncii Fiecare)
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Caju Crude (opțional)1/4 Cană Caju Crude (opțional)
2
Așezați tigaia la foc mic fie pe un arzător cu alcool, fie deasupra aragazului și gătiți, amestecând, până când zahărul se dizolvă. Amestecați lichiorul de banane și apoi puneți bananele în tigaie. Când secțiunile de banane se înmoaie și încep să se rumenească, adăugați cu grijă romul. Continuați să gătiți sosul până când romul este fierbinte și apoi înclinați ușor tigaia pentru a aprinde romul. Când flăcările scad, ridicați bananele din tigaie și așezați patru bucăți peste fiecare porție de înghețată. Lingurați generos sosul cald peste vârful înghețatei și serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichior De BananeLichior De Banane
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Miere De CitriceMiere De Citrice
Felii Suplimentare De Banană, OpționalFelii Suplimentare De Banană, Opțional
6 Până La 8 Biscuiți Fierbinți, împărțiți6 Până La 8 Biscuiți Fierbinți, împărțiți
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Roșu Dulci (căutați Ardei De Câmp în Formă Dreptunghiulară, Spre Deosebire De Ardei Gras Rotunzi Mici)Ardei Roșu Dulci (căutați Ardei De Câmp în Formă Dreptunghiulară, Spre Deosebire De Ardei Gras Rotunzi Mici)
1/4 Cană Caju Crude (opțional)1/4 Cană Caju Crude (opțional)

Vin recomandat: Albarino, Vin Roz, Sauvignon Blanc

Cajun funcționează foarte bine cu Albarino, vin de la Rosa și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri cu conținut scăzut de tanin, cu alcool mai mic, vor completa căldura în mâncărurile picante Cajun, în loc să vă facă gura să ardă mai mult. Un vin pe care îl puteți încerca este Torres Pazo das Bruxas Albarino. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 19 dolari.
Torres Pazo Das Bruxas Albarino
Torres Pazo Das Bruxas Albarino
Galben strălucitor cu o margine verzuie. Intens aromat cu note florale albe, citrice și piersici albe. Accesibil, dulce și hedonist la intrare. Remarcabil pentru aciditatea sa curată, care se desfășoară pe midpalat. Lung și persistent la final.Un aperitiv excelent. Bun cu fructe de mare crude, fierte sau la grătar. Se împerechează perfect cu pești blânzi, albi. Gustul său plin de viață atinge un echilibru perfect cu brânzeturile moi de capră.
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții4
Scor De Sănătate2
Revista