Baby Bellas umplute

Baby Bellas umplute
Baby Bellas umplute ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de garnituri. Această rețetă servește 4 și costă 6,44 USD per porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 42 g de proteine, 31 g de grăsimi și un total de 539 de calorii. 2 persoane au fost impresionate de aceasta reteta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute. Mergeți la magazin și cumpărați nuci de pin, coajă de lămâie, pesmet și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Vă este adus de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor super lingură de 89%. Încercați umplute Baby Bellas, Popover Pizza cu Bellas, ceapă și ardei și Cartofi umpluți pentru bebeluși pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Ștergeți ciupercile cu o cârpă umedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci Portabella Pentru Copii (creminis)Ciuperci Portabella Pentru Copii (creminis)
2
Scoateți tulpinile și tăiați-le mărunt. Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. Într-un castron mare, combinați carnea tocată, semințele de fenicul, ceapa, usturoiul, coaja de lămâie, jumătate din brânză, tulpinile de ciuperci tocate, pesmetul și spanacul și asezonați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(creminis)(creminis)
1/2 Cană Pesmet, Câteva Pumni1/2 Cană Pesmet, Câteva Pumni
Pesmet, Câteva PumniPesmet, Câteva Pumni
1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă
Semințe De Fenicul, 1/3 PalmierSemințe De Fenicul, 1/3 Palmier
1/4 Cana Nuci De Pin Sau Migdale Tocate1/4 Cana Nuci De Pin Sau Migdale Tocate
Nuci De Pin Sau Migdale TocateNuci De Pin Sau Migdale Tocate
1 Cutie De 10 Uncii Spanac Tocat Congelat, Decongelat și Uscat într-un Prosop Curat De Bucătărie1 Cutie De 10 Uncii Spanac Tocat Congelat, Decongelat și Uscat într-un Prosop Curat De Bucătărie
Cutie De Spanac Tocat Congelat, Decongelat Si Storcat Uscat Intr-un Prosop Curat De BucatarieCutie De Spanac Tocat Congelat, Decongelat Si Storcat Uscat Intr-un Prosop Curat De Bucatarie
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Brânzeturile Pentru TacosPrecum Brânzeturile Pentru Tacos
Cu Osul Aripii, Pielea PeCu Osul Aripii, Pielea Pe
3
Ungeți ușor cu EVOO și umpleți amestecul în capace.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Busuioc Rupt Sau Tocat (10 Până La 12 Frunze)Busuioc Rupt Sau Tocat (10 Până La 12 Frunze)
4
Aranjați capacele pe o tavă de copt cu ramă sau într-o tavă de copt. Lăsați puțin spațiu în jurul fiecărei ciuperci pentru a preveni ca capacele să devină aburi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
5
Presărați brânza rămasă și nucile pe capace și transferați la cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
Măsline Verzi Cu Pimiento, Aproximativ 16 Măsline MariMăsline Verzi Cu Pimiento, Aproximativ 16 Măsline Mari
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Osul Aripii, Pielea PeCu Osul Aripii, Pielea Pe
6
Coaceți până când ciupercile sunt fragede și umplutura este gătită, aproximativ 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Osul Aripii, Pielea PeCu Osul Aripii, Pielea Pe
7
Serviți cald.
8
Fotografii de Yunhee Kim
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate85
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista