Avocado Delight

Avocado Delight
Nevoie de un fără gluten, primar și întreg 30 garnitură? Avocado Delight ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 13g de grăsime, și un total de 153 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 97 de cenți pe porție. Această rețetă este plăcută de 7 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați roșii, măsline, ardei iute și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 minute. Cu o lingură scor de 64%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Cod Delight, Caraibe Delight, și Afine Delight pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mediu combinați avocado, roșii, măsline și ardei iute. Se amestecă până când ingredientele sunt bine amestecate. Strângeți sucul de lămâie peste amestec și presărați sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
1/2 Kg Piept De Curcan1/2 Kg Piept De Curcan
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
Cutie De Porumb în Stil Mexican, ScursCutie De Porumb în Stil Mexican, Scurs
Cutie De Fasole Prajita Si Ardei Iute VerziCutie De Fasole Prajita Si Ardei Iute Verzi
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
DificultateUșor
Gata În5 m.
Porții6
Scor De Sănătate11
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista