Andive-Slaw de mere cu păstrăv afumat
Andive-Slaw de mere cu păstrăv afumat ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 178 calorii, 10g de proteine, și 9g de grăsime. Pentru $2.98 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Dacă aveți la îndemână sare și piper proaspăt măcinat, păstrăv, pătrunjel și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, întreg 30 și pescatarian dieta. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 47%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Sulițe de andive cu păstrăv afumat, Păstrăv Afumat În Sulițe De Andive, și Salată de păstrăv afumat, cartofi și andive.
Instrucțiuni
Se toarnă 2 linguri de suc de lămâie într-un castron mare. Tăiați și aruncați miezurile și orice frunze decolorate de pe capetele de andive.
Tăiați fiecare cap pe jumătate pe lungime, apoi tăiați jumătățile pe lungime în benzi late de 1/4 inch. Pe măsură ce tăiați Andiva, aruncați fâșiile în castron și amestecați cu suc de lămâie pentru a preveni decolorarea acestora.
Coaja și miezul merelor; tăiați în bețe de chibrit lungi de 2 până la 3 inci, groase de 1/4 inci, căzând în castron și amestecând cu suc de lămâie și andive. Se amestecă pătrunjelul.
Într-un castron mic, amestecați restul de 2 linguri de suc de lămâie cu uleiul; adăugați sare și piper după gust.
Se toarnă peste amestecul de andive și se amestecă pentru a acoperi.
Salată de movilă în mod egal pe farfurii. Trageți orice piele de pe păstrăvul afumat și aruncați; rupeți păstrăvul în fulgi mari. Salate de top în mod egal cu păstrăv.