Amestec De Petrecere De Dovleac

Amestec De Petrecere De Dovleac
Amestecul de petrecere de dovleac de rețetă ar putea satisface pofta dvs. mediteraneană în aproximativ 10 minute. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 154 calorii. Această rețetă servește 24 și costă 45 de cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta funcționează bine ca un preț foarte rezonabil Hor d ' oeuvre. Un amestec de mere de scorțișoară liofilizate, cereale, gustări teddy chocolate graham și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor este destul de rău. Încercați Amestec De Pansament De Fermă De Casă, Amestec De Tort Alb De Casă, și Amestec De Condimente Sazon De Casă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, amestecați toate ingredientele. A se păstra într-un recipient etanș.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol

Echipamente

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegeri excelente pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Barone Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico Gran Selezione cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 60 de dolari pe sticlă.
Barone Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico Gran Selezione
Barone Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico Gran Selezione
# 28 vin în Top 50 al lui VinePair din 2018intensă culoare roșu rubiniu cu nas fin de mure și note de coacăze negre, indicii balsamice și picante. Vinul prezintă o structură acidă excelentă, taninuri bine echilibrate, elegante. Impactul în gură este catifelat și persistent.
DificultateNormal
Gata În10 m.
Porții24
Scor De Sănătate3
Revista