Mix de ciocolată albă pentru petrecere

Mix de ciocolată albă pentru petrecere
White Chocolate Party Mix este un aperitiv care servește 15. Pentru 3,16 USD per porție , această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10 g de proteine , 38 g de grăsimi și un total de 639 de calorii . De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 de minute . 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Această rețetă de la Taste of Home necesită alune, cheerios, m&m de ciocolată și covrigei. Cu un scor de lingură de 44% , acest fel de mâncare este solid. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut și Amestecul de petrecere cu ciocolată albă , Mixul de petrecere cu ciocolată albă și Mixul de petrecere cu ciocolată albă .

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, combinați primele cinci ingrediente; pus deoparte. Într-un castron sigur pentru cuptorul cu microunde, încălziți chipsurile și uleiul la 70% putere timp de 1 minut, amestecând o dată. Puneți la microunde la putere maximă timp de 5 secunde; se amestecă până la omogenizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (10 Uncii) Mini Covrigei1 Pachet (10 Uncii) Mini Covrigei
Pachet Mini CovrigeiPachet Mini Covrigei
Echipamente pe care le vei folosi
Legume Din Amestec Din CaliforniaLegume Din Amestec Din California
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Se toarnă peste amestecul de cereale și se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dulceata De Capsuni Fara Samburi, ImpartitaDulceata De Capsuni Fara Samburi, Impartita
3
Se întinde pe trei foi de copt tapetate cu hârtie cerată. Misto; despărțire. Depozitați într-un recipient etanș.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Vinul spumant și spumosul rosé sunt alegeri excelente pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Ai putea încerca Papet del Mas Brut. Recenzorilor le place destul de mult, cu un rating de 4,9 din 5 stele și un preț de aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Papet del Mas Brut
Papet del Mas Brut
Arome plăcute de fructe și o culoare strălucitoare, limpede. Senzatia gustativa in gura este foarte placuta, usoara si bine echilibrata, senzatie proaspata si foarte vesela, persistenta buna, cu note de fructe si flori. Postgustul vă invită să continuați să savurați vinul.
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții15
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista