Ciorchine de covrigi cu arahide

Ciorchine de covrigi cu arahide
Peanut Pretzel Clusters este un aperitiv care servește 36. Pentru 92 de cenți per porție , această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate, lacto ovo vegetariană și vegană are 71 de calorii , 1 g de proteine și 2 g de grăsime per porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de vanilie, stafide, alune și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute . Vă este adus de Taste of Home. Cu un scor de 13% , acest fel de mâncare nu este atât de excelent. Încercați Ciorchini de covrigi cu stafide și nuci , Cheesecake cu iaurt grecesc cu unt de arahide și ciorchini de arahide de arțar și Ciorchini de arahide pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un cuptor cu microunde sau o cratiță grea, topește chipsurile de vanilie; se amestecă până la omogenizare. Se amestecă alunele, covrigii și stafidele. Lucrând rapid, picurați cu lingurițe în căptușeli pentru pahare pentru brioșe în miniatură. Dă la frigider pentru 1 oră sau până când este ferm. Depozitați într-un recipient etanș.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Bucăți De 3/8-inchTăiat în Bucăți De 3/8-inch
1 Pachet (8 Uncii) De Biscuiți Cu Ceai (cum Ar Fi Biscuiții Marie)1 Pachet (8 Uncii) De Biscuiți Cu Ceai (cum Ar Fi Biscuiții Marie)
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
Miere De CitriceMiere De Citrice
Bijol (amestec Cubanez De Condimente)Bijol (amestec Cubanez De Condimente)
Echipamente pe care le vei folosi
Legume Din Amestec Din CaliforniaLegume Din Amestec Din California
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Vinul spumant și spumosul rosé sunt alegeri excelente pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Ai putea încerca Barefoot Bubbly Pink Moscato. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,9 din 5 stele și un preț de aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Barefoot Bubbly Pink Moscato
Barefoot Bubbly Pink Moscato
Barefoot Bubbly Pink Moscato este dulce și suculent, cu arome și arome explozive. Cel mai bine servit rece (36-40 de grade F), acest spumant are arome și arome de iasomie și mandarină completate de zmeură roșie, căpșuni și rodie. Bucurați-vă de finisajul cremos și suculent!
DificultateNormal
Gata În15 m.
Porții36
Scor De Sănătate0
Revista