Mix Blizzard Party

Mix Blizzard Party
Blizzard Party Mix necesită aproximativ 30 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 8 și costă 2,35 USD per porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă lacto ovo vegetariană are 476 de calorii , 8 g de proteine și 23 g de grăsime per porție. Vă este adus de Taste of Home. Funcționează bine ca desert. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și luați covrigei, chipsuri de copt, alune prăjite și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 38% , ceea ce este destul de rău. Încercați Party Mix , Ba Party Mix și Party Mix pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, combinați primele patru ingrediente. Într-un cuptor cu microunde, topește chipsurile; se amestecă până la omogenizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bijol (amestec Cubanez De Condimente)Bijol (amestec Cubanez De Condimente)
Echipamente pe care le vei folosi
Legume Din Amestec Din CaliforniaLegume Din Amestec Din California
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Se toarnă peste amestecul de cereale și se amestecă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dulceata De Capsuni Fara Samburi, ImpartitaDulceata De Capsuni Fara Samburi, Impartita
3
Întindeți imediat pe o foaie de copt căptușită cu hârtie cerată; se lasa sa stea pana se fixeaza, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
4
Rupe în bucăți. Depozitați într-un recipient etanș.

Vin recomandat: Cremă Sherry, Vin De Porto, Moscato Dasti

Crem Sherry, Port Wine și Moscato d'Asti sunt alegerile mele de top pentru Blizzard. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. Ai putea încerca NV Johnson Estate Cream Sherry. Recenzorilor le place destul de mult cu o evaluare de 5 din 5 stele și un preț de aproximativ 19 de dolari pe sticlă.
NV Johnson Estate Cremă Sherry
NV Johnson Estate Cremă Sherry
Foarte aromat, cu note de alune, vanilie și o notă de stejar, urmate de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bun acum, dar îi va recompensa pe cei care îi permit să îmbătrânească „”. O băutură pre-prandială preferată. Considerați-l cu nuci înainte de cină ca aperitiv, sau după cină cu desert, în special ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezele reci, servit cu biscotti pentru a se scufunda în „„stil italian””. "
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții8
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista