Amestec de gustări de Chili și usturoi

Amestec de gustări de Chili și usturoi
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de supă, așa că încercați amestecul de gustări cu Chili și usturoi. O porție conține 241 calorii, 5g de proteine, și 15g de grăsime. Pentru 39 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 14. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Dacă aveți unt, cereale, arahide și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Amestec De Gustări Chili-Usturoi, Amestec De Gustări Cu Chili, și Chili Lime Snack Mix pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 149°.într-un castron mare, amestecați cereale, chipsuri de porumb, arahide și covrigi. Într-un castron mic, amestecați ingredientele rămase; se toarnă peste amestecul de cereale. Aruncați până când este acoperit uniform. Într-o tigaie de 15x10x1 inci, întindeți amestecul de cereale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De PorumbChipsuri De Porumb
CovrigiCovrigi
ArahideArahide
CerealeCereale
Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe PielePiept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
CuptorCuptor
TigaieTigaie
2
Coaceți descoperit 15 minute, amestecând o dată. Se răcește complet, aproximativ 30 de minute. A se păstra într-un recipient etanș.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor

Echipamente

DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții14
Scor De Sănătate4
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista