100% pâine integrală
Pâinea integrală 100% poate fi doar pâinea pe care o cauți. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate și lacto ovovegetariană are 218 calorii, 10 g de proteine și 4 g de grăsime per porție. Această rețetă servește 16. Pentru 33 de cenți per porție, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 33 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână semințe de in, miere, ovăz rulat și alte câteva ingrediente, le puteți face. Vă este adus de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 30 de minute. Ținând cont de toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 45%, ceea ce este bun. 50% pâine integrală cu aluat de grâu, amestec de traseu suprem! 100% crudă - Ambalată cu proteine și pâinea de dovlecel din grâu 100% integrală sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Turnați apă caldă și miere într-un castron mare și amestecați pentru a dizolva mierea.
Presărați drojdia deasupra lichidului și lăsați să stea până când drojdia face bule și formează un strat cremos, aproximativ 10 minute.
Într-un castron, amestecați făina integrală de grâu, glutenul, semințele de in, făina de in, ovăzul rulat, semințele de susan, quinoa, semințele de floarea soarelui și sarea până când semințele sunt dispersate uniform.
Se toarnă amestecul de făină în amestecul de drojdie, se adaugă uleiul de cocos și se amestecă totul. Scoateți aluatul pe o suprafață bine făinată și frământați până când este omogen și elastic, aproximativ 15 minute. Lăsați aluatul să se odihnească timp de 15 minute, apoi frământați încă 10 minute.
Formați aluatul într-o bilă, puneți-l într-un bol uns cu ulei și întoarceți aluatul de mai multe ori pentru a-l acoperi cu ulei. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald până se dublează, 30 până la 45 de minute.
Ungeți 2 tavi de 9 x 5 inci. Tăiați aluatul și tăiați-l în 2 bucăți. Formați fiecare bucată într-o pâine, puneți-le în formele de pâine, cu cusăturile în jos și acoperiți tigăile cu folie de plastic.
Se lasa sa creasca pana se dubleaza, aproximativ 30 de minute.
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F (175 de grade C).
Coaceți pâinile în cuptorul preîncălzit până când pâinile devin maro auriu și sună goale când sunt bătute, 30 până la 35 de minute.
Lăsați să se răcească în tigăi aproximativ 10 minute înainte de a se întoarce pentru a se termina de răcit pe rafturi.