Eglefin afumat, ceapă de primăvară și tartă cu șofran
Eglefinul afumat, ceapa de primăvară și tarta de șofran necesită aproximativ 1 oră și 35 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 6 porții cu 455 calorii, 14g de proteine, și 24g de grăsime fiecare. Pentru $2.17 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați ouă, arpagic, cheddar matur și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 29 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Primăvară eveniment. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Eglefin afumat cremos și șofran kedgeree, Bruschetta de ceapă de primăvară și Halloumi cu salsa de morcov și șofran, și O Tartă Cu Ceapă De Primăvară.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 200C / 180C ventilator / gaz
Rulați patiseria pe o suprafață făinoasă pentru a se potrivi cu o formă de tartă canelată de 23 cm. Căptușiți carcasa cu produse de patiserie, lăsând multă surplombă. Tapetați patiseria cu pergament de copt, umpleți cu fasole de copt și așezați-o pe o foaie de copt.
Coaceți timp de 15 minute, până când patiseria pare palidă și se simte puțin nisipoasă.
Scoateți hârtia și fasolea, apoi reveniți la cuptor pentru încă 10 minute, până devin aurii.
Între timp, aduceți o tigaie cu apă la foc mic. Aruncați în eglefin, cu pielea în jos și braconați timp de 5 minute sau până când carnea devine albă.
Se scurge, apoi se răcește puțin. Îndepărtați și aruncați pielea, apoi fulgați carnea în cutia de patiserie. Ferește-te de orice oase ca te duci.
Topiți untul într-o tigaie, apoi gătiți ușor ceapa de primăvară timp de aproximativ 3 minute sau până se înmoaie, dar totuși un verde vibrant. Bateți ouăle, crme frache sau smântâna, muștarul și șofranul împreună într-un ulcior, apoi adăugați arpagicul și condimentați cu sare și piper.
Reduceți cuptorul la 160C / 140C ventilator / gaz
Împrăștiați brânza și ceapa de primăvară peste pește, apoi turnați amestecul de ouă peste.
Coaceți timp de aproximativ 50 de minute, sau până devine auriu pal și puneți-l la mijloc.
Lăsați tarta să se răcească complet înainte de a tăia patiseria în jurul marginilor. Lăsați tarta în cutia sa pentru transport. Tarta este, de asemenea, foarte bună fierbinte sau caldă.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Haddock funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 46 de dolari pe sticlă.
![Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris]()
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Culoare galben strălucitor / auriu, destul de luminos. Superb nas prăjit fumuriu, tipic pentru acest strugure pe calcar din Alsacia (fără stejar nou în vinurile noastre, doar contact total de drojdie foarte lung). Unele arome reductive ușoare care se potrivesc de fapt stilului Pinot-Gris uscat. Palatul este bogat și cremos, cu o textură catifelată, dar complet uscat. Este un vin ușor de băut acum, deoarece nu există o greutate inutilă. Finisajul este frumos și rotund, dar complet uscat. Amestecul complex de calcar aduce un echilibru acid mare și o anumită greutate. Ar trebui să se dezvolte foarte bine în următorii câțiva ani.