Reteta sunca si crupe cu sos de ochi roșii ar putea satisface pofta de Sud în jurul valorii de 20 minute. Pentru $3.28 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 558 calorii, 51G de proteine, și 28G de grăsime fiecare. Dacă aveți la îndemână ulei vegetal, cafea, bulion de pui și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 234 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Mai multor oameni le-a plăcut foarte mult această masă de dimineață. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este remarcabil. Rețete similare includ Grillades și sos peste grâu, Crupe, șuncă de țară și sos de ochi roșii, și Cotlet de porc cu crupe și sos de ochi roșii.
Instrucțiuni
1
Aduceți stocul sau apa la foc mic, adăugați grâu și o picătură de sare și piper. Aduceți la foc mic, apoi reduceți căldura la minim și gătiți până când grăsimile sunt moi și cremoase, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
2 Uncii Cheddar Mărunțit
1 Kilogram De Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inchi Lungime Pe 2 Inchi Latime
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
2
Încălziți uleiul și untul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu până se topesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
3
Adăugați șuncă cubată. Gatiti, amestecand si aruncand ocazional, pana cand cuburile de sunca sunt maronii si crocante pe toate partile, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șuncă Tăiată Cubulețe
4
Transferați șunca pe o farfurie căptușită cu un prosop de hârtie. Întoarceți tigaia la căldură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(alegeți Aroma: Elvețian Original, Ardei Jalapeno, Usturoi și Ierburi Sau Piper Parmezan)
Echipamente pe care le vei folosi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
5
Adăugați cafea și răzuiți bucățile rumenite din partea de jos a tigaiei cu spatulă. Continuați să gătiți până când sosul se reduce cu aproximativ 1/
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suplimentar Topping Bătut și Firimituri De Napolitană De Ciocolată, Opțional
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă
6
Împărțiți grâul între 4 farfurii, apoi împărțiți șunca deasupra grâului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Uncii Cheddar Mărunțit
(alegeți Aroma: Elvețian Original, Ardei Jalapeno, Usturoi și Ierburi Sau Piper Parmezan)
7
Se toarnă sosul peste șuncă și grâu, se acoperă cu scallions feliate și se servește imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
2 Uncii Cheddar Mărunțit
(alegeți Aroma: Elvețian Original, Ardei Jalapeno, Usturoi și Ierburi Sau Piper Parmezan)
Riesling, vin spumant și Zinfandel sunt alegerile mele de top pentru Southern. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Ai putea încerca Von câștigătoare câștigurile Riesling. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4 stele din 5 și un preț de aproximativ 20 de dolari pe sticlă.