Şuncă şi pui elveţian
Ham 'n' Swiss Chicken necesită aproximativ 4 ore și 10 minute de la început până la sfârșit. Pentru 1,74 USD per porție , această rețetă acoperă 28% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 734 de calorii , 47 g de proteine și 49 g de grăsime fiecare. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Vă este adus de Taste of Home. Dacă aveți ouă, unt, brânză elvețiană și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Nu multor oameni le-a plăcut acest fel principal. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun cu lingura de 55% . Rețete similare sunt Pui cu șuncă și elvețian , Roll-ups cu șuncă și pui elvețian și piept de pui umplut cu șuncă la grătar și elvețian .
Instrucțiuni
Într-un castron mare, bateți ouăle și 1-1/2 căni de lapte. Se amestecă untul, țelina și ceapa. Se amestecă pesmetul.
Pune jumătate din amestec într-un 3-qt uns. Care gateste incet; acoperiți cu jumătate din șuncă rulată, brânză și pui.
Combinați supa și laptele rămas; se toarnă jumătate peste pui. Repetați straturile o dată.
Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 4-5 ore sau până când un termometru introdus în amestecul de pâine arată 160°.