Yakitori de pui cu Scallions (kebaburi japoneze în stil tradițional)

Yakitori de pui cu Scallions (kebaburi japoneze în stil tradițional)
Dacă aveți aproximativ 2 ore și 40 de minute pentru a petrece în bucătărie, Yakitori de pui cu Scallions (stil tradițional Kebab japonez) ar putea fi un extraordinar fără gluten și fără lactate rețetă pentru a încerca. Această rețetă face 4 porții cu 434 calorii, 51G de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru 3,4 USD pe porție, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Foodnetwork. Funcționează bine ca un fel principal destul de scump. 1 persoană a găsit această rețetă delicioasă și satisfăcătoare. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare japoneză. Dacă aveți la îndemână amidon de porumb, zahăr brun, oțet de vin de orez și alte câteva ingrediente, îl puteți prepara. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 58%, care este destul de bun. Petrecere la grătar în stil japonez: Yakitori de pui, carne de vită cu ghimbir și soia, 5 condimente și Susan Ahi ars, Grătar de pui Yakitori Kebabs, și Yakitori: pui japonez frigarui sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Pentru a face sosul teriyaki, încălziți oțetul de vin de orez, zahărul brun, sosul de soia, ghimbirul și ceapa verde până la fierbere la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet De OrezOțet De Orez
1/2 Cană Coriandru și/sau Mentă Proaspăt Tocate Grosier1/2 Cană Coriandru și/sau Mentă Proaspăt Tocate Grosier
Sifon Crema DieteticaSifon Crema Dietetica
Salată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 InciSalată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
6 Chifle Cu Susan, împărțite6 Chifle Cu Susan, împărțite
Amestec Tricolor De Slaw De ColeAmestec Tricolor De Slaw De Cole
2
Lăsați să gătească timp de 7 minute, apoi amestecați în suspensie de amidon de porumb și gătiți încă 3 minute sau cam asa ceva, pentru a permite să se îngroașe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cutie (12 Uncii) Sifon De Crema Dietetica1 Cutie (12 Uncii) Sifon De Crema Dietetica
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
3
Se ia de pe foc și se răcește la temperatura camerei.
4
Aranjați cuburile de pui într-un recipient nereactiv superficial, cum ar fi un vas de copt din sticlă. Se condimentează cu sare și piper și se freacă în pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Bagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si PrajitaBagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si Prajita
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt Din SticlăTava De Copt Din Sticlă
5
Se toarnă sake-ul peste pui și apoi se toarnă sosul teriyaki. Acoperiți și lăsați la marinat la frigider cel puțin 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Coriandru și/sau Mentă Proaspăt Tocate Grosier1/2 Cană Coriandru și/sau Mentă Proaspăt Tocate Grosier
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Sos Japonez De SusanSos Japonez De Susan
6
Începeți să înmuiați aproximativ 12 frigarui de bambus în apă, astfel încât să nu ardă pe grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
7
Încălziți grătarul și filetați bucăți alternative de pui și praz pe frigarui. Fiecare frigarui ar trebui să aibă aproximativ 3 bucăți de pui, iar fiecare porție va consta din 3 frigarui. Grătiți la foc indirect până când puiul este fraged, dar nu uscat, aproximativ 5 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
(și Numai Porții)(și Numai Porții)
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne

Vin recomandat: Sauvignon Blanc, Sos Japonez De Susan, Riesling

Sauvignon Blanc, Sake și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Yakitori. Saktromentrum este o alegere evidentă atunci când vine vorba de mâncarea japoneză. Dacă doriți să rămâneți la vinul de struguri, totuși, puteți opta pentru sauvignon blanc sau riesling.
Tom Eddy Tenz-Sauvignon Blanc
Tom Eddy Tenz-Sauvignon Blanc
Indicii de calități clasice pe bază de plante Marlborough Sauvignon completează alte caracteristici complexe ale grapefruitului, perei albe, ierbii verzi și agrișei. Aromele intense ale vinului sunt întărite pe palat cu o mineralitate subtilă și o aciditate îmbucurătoare. Finisajul concentrat este clar, curat și de lungă durată. Profilul de degustare al vinului se potrivește perfect cu o varietate de alimente (cum ar fi stridiile proaspete!) dar se bucură ușor de ea însăși într-o zi fierbinte de vară. Noroc!
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 40 m.
Porții4
Scor De Sănătate22
Bucătăriiasiaticjaponez
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista