Wontons cu cremă de brânză crabby

Wontons cu cremă de brânză crabby
Rețeta Crabby Cream Cheese Wontons îți poate satisface pofta chinezească în aproximativ 50 de minute. Acest aperitiv are 82 de calorii, 2 g de proteine și 6 g de grăsime per porție. Această rețetă servește 60 și costă 28 de cenți per porție. 153 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți imitație de carne de crab, sos worcestershire, împachetări wonton și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Vă este adus de Allrecipes. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 11%. Acest scor nu este atât de grozav. Rețete similare includ Wontons cu brânză cremă, Wontons cu brânză cremă și Wontons cu brânză cremă.

Instrucțiuni

1
Încinge uleiul într-o cratiță mare și grea la 375 grade F (190 grade C).
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Într-un castron mediu, amestecați crema de brânză, imitația de carne de crab, sosul de soia, uleiul de susan, usturoiul, sosul Worcestershire și ceapa verde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Până La 16 Chifle Sandwich12 Până La 16 Chifle Sandwich
Imitație De CrabImitație De Crab
Pachete Cremă De Brânză, La Temperatura Camerei, Plus 2 Pachete (8 Uncii) De Brânză FrișcăPachete Cremă De Brânză, La Temperatura Camerei, Plus 2 Pachete (8 Uncii) De Brânză Frișcă
Salată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 InciSalată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
Ceașcă Edamame Congelată, DezghețatăCeașcă Edamame Congelată, Dezghețată
6 Chifle Cu Susan, împărțite6 Chifle Cu Susan, împărțite
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
3
Puneți aproximativ 1 linguriță de amestec de brânză cremă în centrul fiecărui înveliș wonton.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachete Cremă De Brânză, La Temperatura Camerei, Plus 2 Pachete (8 Uncii) De Brânză FrișcăPachete Cremă De Brânză, La Temperatura Camerei, Plus 2 Pachete (8 Uncii) De Brânză Frișcă
4
Puneți albușurile într-un castron mic. Cu ajutorul degetelor, întindeți albușul de ou peste două margini ale învelișurilor de wonton. Îndoiți în triunghiuri și apăsați pentru a sigila marginile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Wonton WrappersWonton Wrappers
Topping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, OpționalTopping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, Opțional
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
5
În loturi mici, prăjiți wontonurile până devin maro auriu, timp de 2 până la 4 minute.
6
Scurgeți pe prosoape de hârtie și serviți cald.
Echipamente pe care le vei folosi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Antipasti in meniu? Încercați să asociați vinul spumant și spumosul rosé. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Un vin pe care l-ați putea încerca este Barefoot Bubbly Pink Moscato. Are 4,9 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 15 dolari.
Barefoot Bubbly Pink Moscato
Barefoot Bubbly Pink Moscato
Barefoot Bubbly Pink Moscato este dulce și suculent, cu arome și arome explozive. Cel mai bine servit rece (36-40 de grade F), acest spumant are arome și arome de iasomie și mandarină completate de zmeură roșie, căpșuni și rodie. Bucurați-vă de finisajul cremos și suculent!
DificultateExpert
Gata În50 m.
Porții60
Scor De Sănătate0
Bucătăriichinezasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista