Vinaigretă cu miere balsamică

Vinaigretă cu miere balsamică
Dacă doriți să adăugați mai multe rețete fără gluten, fără lactate și lacto ovo vegetariene în cutia de rețete, vinaigretă cu miere balsamică ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această rețetă servește 10 și costă 98 de cenți per porție. Această garnitură are 70 de calorii, 1 g de proteine și 5 g de grăsime per porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. Această rețetă de la Taste of Home necesită piper, ulei de canolan, muștar dijon și pudră de usturoi. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 15%. Acest scor este destul de prost. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Vinaigretă balsamică cu miere, Vinaigretă balsamică cu miere de casă și Legume prăjite cu vinaigretă balsamică cu miere.

Instrucțiuni

1
Într-un borcan cu capac etanș, combinați primele 10 ingrediente; agită bine. Într-un castron mare de salată, combinați verdeața și ardeiul roșu dulce; stropiți cu vinegretă și amestecați pentru a se acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe MiciPapaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
VinetăVinetă
VerziiVerzii
1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții10
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista