Verdeață pentru bebeluși cu vinetă de șampanie

Verdeață pentru bebeluși cu vinetă de șampanie
Verdele pentru bebeluși cu vinaigretă de șampanie este un fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și întreg 30 rețetă cu 8 porții. O porție conține 61 calorii, 1g de proteine, și 6g de grăsime. Pentru $1.34 pe portie, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Funcționează bine ca garnitură. Anul Nou va fi și mai special cu această rețetă. Dacă aveți la îndemână verdeață pentru copii, oțet de șampanie, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Cu o lingură scor de 14%, acest fel de mâncare nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ Verdeață Mixtă Pentru Bebeluși Cu Mure Și Nuci Pecan Cu Șampanie V, Verdeață de iarnă cu vinetă de rodie-șampanie, și Verdeață mixtă cu vinetă de șampanie cu lămâie.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 4 ingrediente într-un castron mare. Adăugați încet ulei de măsline într-un flux constant, amestecând până când amestecul se îngroașă. Condimentează după gust cu piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Unt Nesarat, Taiate In 6 Bucati3 Linguri De Unt Nesarat, Taiate In 6 Bucati
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Stropiți peste verdeață mixtă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Verde MixtVerde Mixt
3
Serviți vinaigreta rămasă pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VinetăVinetă
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista