Veganised Comfort Food Curry

Veganised Comfort Food Curry
Rețeta Veganised Comfort Food Curry ar putea satisface pofta ta indiană în aproximativ 30 minute. Pentru $1.08 pe portie, veți obține un curs principal care servește 6. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegană are 377 calorii, 13g de proteine, și 9g de grăsime pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți lapte de soia, conopidă, pudră de curry și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma mazărea, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Căpșuni ca desert. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este remarcabil. Rețete similare includ Mâncare Confortabilă Asiatică (Supă De Tăiței De Pui Cu Nucă De Cocos-Curry), Comfort Food du Jour, și Mâncare Confortabilă = Plăcintă Cu Oală De Pui.

Vin recomandat: Gruener Veltliner, Riesling, Trandafir Spumant

Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling rosul sunt alegerile mele de top pentru Indian. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Pratsch Organic Gruner Veltliner (1 litru) cu un rating de 4, 6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 14 dolari pe sticlă.
Pratsch Organic Gruner Veltliner (1 Litru)
Pratsch Organic Gruner Veltliner (1 Litru)
100% Certificat Organic Gruner Veltliner. Acest vin este pe bază de plante, proaspăt și picant, cu note de piper alb, măr și citrice pe gust.
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții6
Scor De Sănătate49
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista