Varza de Sud pentru aragazul sub presiune

Varza de Sud pentru aragazul sub presiune
Varza de Sud pentru oala sub presiune ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 8. Pentru 53 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 9g de grăsime, și un total de 117 calorii. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 25 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați slănină, unt, sare și piper măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primal și prietenos cu fodmap dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Carne de vită și varză (aragaz lent sau aragaz sub presiune), Butternut Squash carne de vită tocană (oală Instant, oala sub presiune sau aragaz lent), și Supă de fasole marină, slănină și spanac (aragaz sub presiune, aragaz lent sau aragaz).

Instrucțiuni

1
Se toacă varza în bucăți de 1 până la 2 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 1 AnanasLa 1 Ananas
2
Gătiti slănina într-o oală sub presiune deschisă de 8 litri la foc mediu până se înmoaie, 4 până la 5 minute. Nu prăjiți slănina decât dacă vă place așa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Oala Sub PresiuneOala Sub Presiune
3
Se adaugă untul și se amestecă până se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
4
Puneți varza tocată în oală și turnați în bulion de pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru ServireStridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru Servire
La 1 AnanasLa 1 Ananas
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
5
Adăugați sare și piper negru după gust și aruncați varza până când este acoperită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
La 1 AnanasLa 1 Ananas
6
Fixați capacul la oala sub presiune, așezați regulatorul deasupra (în funcție de tipul de aragaz sub presiune pe care îl aveți) și rotiți căldura la mare. Când regulatorul începe să se rotească sau aragazul atinge presiunea maximă, reduceți căldura pentru a menține o mișcare ușoară de balansare (15 kilograme pe inch pătrat). Gatiti timp de 3 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Oala Sub PresiuneOala Sub Presiune
7
Scoateți imediat aragazul de pe foc și utilizați metoda de eliberare rapidă recomandată de producătorul aragazului pentru a reduce presiunea.
8
Transferați varza într-un vas de servire și serviți fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 1 AnanasLa 1 Ananas

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Riesling, vin spumant, și Zinfandel sunt alegeri excelente pentru Sud. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu alimentele sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Pivnițele Forge Classique Riesling cu un rating de 4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 21 de dolari pe sticlă.
Forge Beciuri Classique Riesling
Forge Beciuri Classique Riesling
# 31 Wine Spectator Top 100 din 2017 Cel mai important vin al Forge beciuri își propune să dezvăluie adevărata natură a vintage-ului și să exploreze terroirul senecalake-ului de Est. Fermentarea are loc cu drojdii indigene în barriques neutre franceze (65%) și restul în oțel inoxidabil. Cu acest nivel de maturitate, fermentațiile au continuat până la sfârșitul primăverii pentru a termina uscarea oaselor.Gutui, lămâie, fenicul și ardeziemingle cu marțipan și ciocolată albă, susținută de aciditate precisă.
DificultateNormal
Gata În35 m.
Porții8
Scor De Sănătate5
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista