Vanilie-Pere Mic Dejun Fulgi De Ovăz
Vanilie-pere fulgi de ovăz pentru micul dejun ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 272 calorii, 8g de proteine, și 6g de grăsime per portie. Pentru $1.17 pe portie, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Toateretete are 12 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 18 minute. Dacă aveți zahăr brun, zmeură, apă și alte câteva ingrediente la îndemână, puteți face acest lucru. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular spectaculos de 92%. Rețete similare includ Scorțișoară Pere Fulgi De Ovăz Mic Dejun Smoothie, Pear Vanilla Martini, și Vinetă De Vanilie-Pere.
Instrucțiuni
Scurgeți perele conservate, rezervând sirop. Se toacă feliile de pere. Aduceți apă, sirop scurs din pere conservate și sare la fiert la foc mediu-mare într-o cratiță medie. Se amestecă ovăzul; reduceți căldura. Gatiti, neacoperit, timp de 1 minut, amestecand ocazional.
Scoateți tigaia de pe foc.
Se amestecă migdalele, scorțișoara și vanilia. Acoperiți și lăsați să stea 2 până la 3 minute pentru a atinge consistența dorită.
Pentru a servi, topiți fiecare porție cu pere și zmeură conservate tocate.
Se presară cu zahăr brun.