Unt de Lămâie Somon
Lemon Butter Somon durează aproximativ 20 de minute de la început până la sfârșit. O porție conține 411 calorii, 34 g de proteine și 29 g de grăsimi. Această rețetă fără gluten, pescatariană și cetogenă servește 5 și costă 4,13 USD per porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă de la Taste of Home necesită unt, sare, sos de piper și piper. Funcționează bine ca fel principal. Cu un scor de lingură de 57%, acest fel de mâncare este destul de bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum somon cu unt de lămâie, usturoi, somon cu unt de lămâie și somon cu unt de lămâie la cuptor.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mică, căliți usturoiul în unt; se amestecă cu zeama de lămâie, sare, piper și sosul de piper.
Transferați 2/3 cană într-un castron de servire; pus deoparte.
Puneți somonul într-un 15x10x1-in uns. tava de copt.
Stropiți cu untul de lămâie rămas. Prăjiți 4-6 inchi de la căldură 10-15 minute sau până când peștele se fulge ușor cu o furculiță.
Serviți cu unt de lămâie rezervat.
Vin recomandat: Pinot Noir, Chardonnay, Sauvignon Blanc
Pinot Noir, Chardonnay și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a alege alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten grozav al mâncărurilor cu unt, cremoase, în timp ce sauvignon blanc poate completa mâncărurile centrate pe ierburi sau citrice. Un roșu ușor, cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul la grătar sau la grătar. Pinot Noir Williams Selyem Russian River Valley cu un rating de 4,9 din 5 stele pare a fi o potrivire bună. Costă aproximativ 110 de dolari pe sticlă.
Williams Selyem Russian River Valley Pinot Noir
Cireșe roșie, confituri de căpșuni și arome de petale de trandafir decolorate par să cânte în topul registrelor din această ofertă ademenitoare. Indicii de rădăcină de sfeclă, ierburi uscate și condimente de lemn oferă câteva note de bas pentru a completa această minunată suită orchestrală. Cu aer, aromele se intensifică cu note de cireș Morello. Gustul este foarte dens la intrare, cu o puternică strigă de mineralitate până la final. Taninurile au granulație extrem de fine și amintesc de ceaiul de Ceylon. Pinot Noir din Russian River Valley din 2015 este un clasic și evidențiază eleganța și puterea unei regiuni cu adevărat în creștere.