Tulpini de sfeclă cu Prosciutto: Coste di bietola con Prosciutto
Nevoie de un fără gluten, fără lactate și garnitură primară? Tulpini de sfeclă cu Prosciutto: Coste di bietola con Prosciutto ar putea fi o rețetă minunată de încercat. O porție conține 133 calorii, 2G de proteine, și 13g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 94 de cenți pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Un amestec de prosciutto di san daniele, scorțișoară măcinată, coajă de portocală și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor nu este atât de mare. Rețete similare sunt treceți prosciutto – prosciutto învelit cu parmezan, Portmonee Prosciutto di Parma (Fagottini di Prosciutto di Parma), și Prosciutto De Pui.
Instrucțiuni
Curățați verdele de sfeclă, îndepărtați frunzele și lăsați-le deoparte pentru o altă utilizare. Tăiați tulpinile pe tăietură în bucăți lungi de 6 inche.
Aduceți 1 litru de apă la fierbere și configurați o baie de gheață în apropiere. Gatiti tulpinile timp de 2 pana la 3 minute in apa clocotita pana cand sunt fragede, apoi socati in apa cu gheata. Odată răcit, îndepărtați tulpinile și uscați-le.
Tăiați tulpinile în julienne de 1/4 inci și dați deoparte.
Într-o tigaie de 12 până la 14 inci, încălziți cele 2 linguri de ulei de măsline la foc mare până aproape de fumat.
Adăugați tulpinile de sfeclă, prosciutto, coaja de portocală, scorțișoara, rămânând 1 lingură de ulei de măsline și ceapă roșie și aruncați pentru a acoperi, aproximativ 30 de secunde. Stropiți cu sucul de portocale și aruncați din nou. Condimentează cu sare și piper și împarte între 4 farfurii.
Serviți imediat, cu pește sau carne la grătar.