Tulpini de sfeclă cu Prosciutto: Coste di bietola con Prosciutto

Tulpini de sfeclă cu Prosciutto: Coste di bietola con Prosciutto
Nevoie de un fără gluten, fără lactate și garnitură primară? Tulpini de sfeclă cu Prosciutto: Coste di bietola con Prosciutto ar putea fi o rețetă minunată de încercat. O porție conține 133 calorii, 2G de proteine, și 13g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 94 de cenți pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Un amestec de prosciutto di san daniele, scorțișoară măcinată, coajă de portocală și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor nu este atât de mare. Rețete similare sunt treceți prosciutto – prosciutto învelit cu parmezan, Portmonee Prosciutto di Parma (Fagottini di Prosciutto di Parma), și Prosciutto De Pui.

Instrucțiuni

1
Curățați verdele de sfeclă, îndepărtați frunzele și lăsați-le deoparte pentru o altă utilizare. Tăiați tulpinile pe tăietură în bucăți lungi de 6 inche.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sfeclă VerdeSfeclă Verde
2
Aduceți 1 litru de apă la fierbere și configurați o baie de gheață în apropiere. Gatiti tulpinile timp de 2 pana la 3 minute in apa clocotita pana cand sunt fragede, apoi socati in apa cu gheata. Odată răcit, îndepărtați tulpinile și uscați-le.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Gelatină Cu Aromă De Căpșuni Marca Jell-oGelatină Cu Aromă De Căpșuni Marca Jell-o
3
Tăiați tulpinile în julienne de 1/4 inci și dați deoparte.
4
Într-o tigaie de 12 până la 14 inci, încălziți cele 2 linguri de ulei de măsline la foc mare până aproape de fumat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
5
Adăugați tulpinile de sfeclă, prosciutto, coaja de portocală, scorțișoara, rămânând 1 lingură de ulei de măsline și ceapă roșie și aruncați pentru a acoperi, aproximativ 30 de secunde. Stropiți cu sucul de portocale și aruncați din nou. Condimentează cu sare și piper și împarte între 4 farfurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
1/2 Cană Fructe Tartinabile 100% Afine1/2 Cană Fructe Tartinabile 100% Afine
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
ProsciuttoProsciutto
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Condimente Grecești (recomandat: Insulele Mirodeniilor)Condimente Grecești (recomandat: Insulele Mirodeniilor)
Poate Dieta SifonPoate Dieta Sifon
Sfeclă Roșie, Aurie Sau Chioggia Sau Orice CombinațieSfeclă Roșie, Aurie Sau Chioggia Sau Orice Combinație
6
Serviți imediat, cu pește sau carne la grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
DificultateMediu
Gata În50 m.
Porții4
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista