Trufe De Ciocolată Cu Lapte

Trufe De Ciocolată Cu Lapte
Rețeta de trufe de ciocolată cu lapte poate fi făcută în aproximativ 30 de minute. Această rețetă face 36 de porții cu 92 calorii, 0g de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru 17 cenți pe porție, această rețetă acoperă 0% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați chipsuri de ciocolată cu lapte, firimituri de napolitane de vanilie, topping bătut în carton și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Doar câțiva oameni au plăcut cu adevărat această băutură. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Cu o lingură scor de 7%, acest fel de mâncare este îmbunătățit. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Ciocolată cu lapte-trufe espresso, Trufe De Zmeură Cu Ciocolată Cu Lapte, și Ciocolată Cu Lapte-Trufe Espresso.

Instrucțiuni

1
Topiți chipsurile de ciocolată într-un cazan dublu sau cuptor cu microunde; rece. Într-un castron, bateți ciocolata topită și toppingul bătut. Formați în 1/2-in. bile și se rostogolesc în firimituri de napolitane de vanilie. Refrigerați sau congelați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni (12 Uncii) Amăruie (60% Cacao) Chipsuri De Ciocolată (recomandat: Ghiradelli)2 Căni (12 Uncii) Amăruie (60% Cacao) Chipsuri De Ciocolată (recomandat: Ghiradelli)
32 De Fursecuri Cu Ghimbir, Zdrobite (aproximativ 1-1/2 Cani)32 De Fursecuri Cu Ghimbir, Zdrobite (aproximativ 1-1/2 Cani)
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Acoperire Cu Bomboane Albe, OpționalAcoperire Cu Bomboane Albe, Opțional
Frisca Si Pupituri De Ciocolata In Miniatura, OptionalFrisca Si Pupituri De Ciocolata In Miniatura, Optional
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
Echipamente pe care le vei folosi
6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin
Legume Din Amestec Din CaliforniaLegume Din Amestec Din California
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
DificultateGreu
Gata În30 m.
Porții36
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareBăutură
Revista