Tort De Ziua Prairie

Tort De Ziua Prairie
Prairie tort ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Pentru 92 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 34G de grăsime, și un total de 765 calorii. Este perfect pentru Ziua de naștere. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de unt, zahăr de cofetari, scurtare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Tortul de ziua lui tati (aka tortul de soare al lui Franny), Sfaturi Pentru Tort De Strat + Cel Mai Mare Tort De Ziua De Naștere Încă, și Prairie Rub pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pregătiți și coaceți tortul conform instrucțiunilor pachetului, folosind un 13-in uns și făinat. x 9-in. tava de copt. Se răcește pe un suport de sârmă timp de 10 minute; inversați pe suport pentru a se răci complet.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
Portocale, Feliate și Tăiate în JumătatePortocale, Feliate și Tăiate în Jumătate
1/3 Cană De Ulei Vegetal Pur Crisco®1/3 Cană De Ulei Vegetal Pur Crisco®
2
Transferați tortul la un 15-in. x 12-în. placă acoperită.
3
Într-un castron, scurtarea cremei, untul și vanilia. Bateți treptat zahărul și laptele până când sunt ușoare și pufoase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Nucă De Cocos Fulgi, Prăjită1-1/2 Cani De Nucă De Cocos Fulgi, Prăjită
Miere De CitriceMiere De Citrice
6 Coaste De Porc Sau Cotlete De Porc Cu Os (8 Uncii Fiecare)6 Coaste De Porc Sau Cotlete De Porc Cu Os (8 Uncii Fiecare)
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Bastoane De Bomboane Zdrobite SuplimentareBastoane De Bomboane Zdrobite Suplimentare
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
4
Așezați 1 cană glazură într-un bol; nuanțează roz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cornet De Zahăr De înghețată1 Cornet De Zahăr De înghețată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
5
Așezați 1/2 cană glazură fiecare în două boluri; nuanțează unul galben și unul violet sau albastru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cornet De Zahăr De înghețată1 Cornet De Zahăr De înghețată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
6
Așezați 1/4 cană glazură într-un alt bol; nuanțează verde. Acoperiți și puneți bolurile deoparte. Puneți deoparte 1/2 cană de glazură albă. Tort de îngheț cu glazură albă rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cornet De Zahăr De înghețată1 Cornet De Zahăr De înghețată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
7
Cu un cuțit, înscrieți o linie dreaptă pe lungime în centrul tortului; înscrieți două linii în lățime, creând șase secțiuni.
Echipamente pe care le vei folosi
2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
8
Tăiați o gaură mică în colțul unei pungi de patiserie sau plastic; introduceți vârful stelei. Umpleți punga cu glazură albă rezervată. Rânduri de țevi de cochilii albe peste liniile marcate
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cornet De Zahăr De înghețată1 Cornet De Zahăr De înghețată
1 Lingura Marsala Uscata1 Lingura Marsala Uscata
Echipamente pe care le vei folosi
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, OpționalSuplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
9
Pregătiți o altă pungă; introduceți vârful stelei și umpleți cu glazură roz. Cochilii de țevi pe fiecare parte a rândurilor de cochilii albe, având grijă să nu treacă peste linii. Țeava un rând de scoici roz în jurul marginilor de sus și de jos ale tortului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cornet De Zahăr De înghețată1 Cornet De Zahăr De înghețată
1 Lingura Marsala Uscata1 Lingura Marsala Uscata
10
Trace un model sunbonnet pe hârtie cerată și se taie. Cu un cuțit ascuțit, model urmă în stânga sus, mijloc de jos și la dreapta pătrate.
Echipamente pe care le vei folosi
2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
11
Pregătiți o altă pungă; introduceți vârful rotund și umpleți cu glazură roz. Conturați și completați capota și formați un arc în pătratul din stânga sus. În centrul fiecăruia dintre pătratele goale, țeava două flori roz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cornet De Zahăr De înghețată1 Cornet De Zahăr De înghețată
12
Pregătiți o altă pungă; introduceți vârful rotund și umpleți cu glazură purpurie sau albastră. Conturați și completați capota în pătratul de Jos din mijloc și formați un arc. Pipe două flori violet sau albastru în pătrate cu flori roz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cornet De Zahăr De înghețată1 Cornet De Zahăr De înghețată
13
Așezați un punct mic de glazură purpurie sau albastră în centrul florilor roz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cornet De Zahăr De înghețată1 Cornet De Zahăr De înghețată
14
Pregătiți o altă pungă; introduceți vârful rotund și umpleți cu glazură galbenă. Conturați și completați partea de jos în pătratul din dreapta sus și formați un arc. Pipe două flori galbene în pătrate cu celelalte flori, formând un buchet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cornet De Zahăr De înghețată1 Cornet De Zahăr De înghețată
15
Așezați un punct mic de glazură galbenă în centrul florilor violete sau albastre.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cornet De Zahăr De înghețată1 Cornet De Zahăr De înghețată
16
Pregătiți o altă pungă; introduceți vârful rotund și umpleți cu glazură verde. Țevi tulpini și frunze pe buchete.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cornet De Zahăr De înghețată1 Cornet De Zahăr De înghețată
17
Așezați un punct mic de glazură verde în centrul florilor galbene.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cornet De Zahăr De înghețată1 Cornet De Zahăr De înghețată
DificultateExpert
Gata În55 m.
Porții12
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista