Tort De Nunta Italian

Tort De Nunta Italian
Tortul de nuntă Italian necesită aproximativ 1 oră și 6 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 36g de grăsime, și un total de 706 calorii. Această rețetă servește 12. Pentru $1.48 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. 173 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați extract de migdale, unt, fulgi de nucă de cocos și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Nunta. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Funcționează bine ca desert. Cu o lingură scor de 35%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Tort De Nunta Italian, Tort De Nunta Vanillan Italian Buttercream, și Supă De Nuntă Italiană.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Înveliți ușor tigăile de tort de 2 (8 inci) cu spray de gătit; pune deoparte. Într-un castron mare, combinați amestecul de tort, untul, Zara, albușurile de ou și extractele. Bateți cu un mixer electric la viteză mică timp de 30 de secunde, răzuind părțile laterale ale bolului, după cum este necesar. Bateți la viteză medie timp de 2 minute. Îndoiți ananasul zdrobit, nuca de cocos și 1 cană de nuci pecan. Împărțiți aluatul în 2 tigăi de tort pregătite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ananas ZdrobitAnanas Zdrobit
Spray De GătitSpray De Gătit
Lapte BătutLapte Bătut
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
Amestec De TortAmestec De Tort
Nucă De CocosNucă De Cocos
UntUnt
Nuci PecanNuci Pecan
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
3
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 31 până la 36 de minute sau până când testerul introdus în mijloc iese curat. Se răcește în tigăi timp de 10 minute, apoi se pornește pe rafturi pentru a se răci complet.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Într-un castron mic, amestecați împreună restul de 1 cană de nuci pecan și glazură. Cu un cuțit zimțat, tăiați ambele prăjituri orizontal pentru a face 4 straturi. Înghețați partea superioară a fiecărui strat cu 1/2 cană de glazură și stivați deasupra stratului următor. Folosiți glazura rămasă pentru a îngheța întregul exterior al tortului. Feliați și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GlazuraGlazura
Nuci PecanNuci Pecan
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit ZimțatCuțit Zimțat
BolBol

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Italiană în meniu? Încercați să împerecheați cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care l-ați putea încerca este Piccini Chianti Classico. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 10 dolari.
Piccini Chianti Classico
Piccini Chianti Classico
Un nas complex și persistent umplut cu note de cireșe și fructe de pădure sălbatice. Palatul este bine structurat, elegant, rotund și neted, cu note fructate și taninuri moi și un finisaj lung. O pereche ideală pentru carne roșie la grătar și paste al ragu. Amestec: 90% Sangiovese, 10% Merlot
DificultateExpert
Gata În1 h, 6 m.
Porții12
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
OcaziiNuntă
Revista