Tort de morcovi cu glazură de brânză cremă de la fermierii de ouă din Ontario
Tort de morcovi cu glazură de brânză cremă de la fermierii de ouă din Ontario necesită aproximativ 1 oră și 25 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 15 și costă 1,18 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 592 calorii, 14g de proteine, și 24g de grăsime per portie. 37 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta va fi un hit la dvs Paștele eveniment. Un amestec de vanilie, stafide, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 59%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Tort de morcovi cu glazură de brânză cremă, Cel Mai Bun Tort De Morcovi " Cu Glazură De Brânză Cremă, și Tort de morcovi cu umplutură de cremă de Pecan și glazură de brânză cremă.
Instrucțiuni
1
Combinați zahărul, ouăle, uleiul și vanilia într-un castron mare; bateți cu un mixer electric până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Acoperire Cu Bomboane Albe, Opțional
Lemn Dulce Galben și Verde
(Keebler)
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
2
Combinați făina, bicarbonatul de sodiu, scorțișoara și sarea într-un bol mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Despre Zahărul De Cofetari
Poate Dieta Sifon
Lorann Bucătărie Profesională®
(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
3
Se adaugă la ingredientele lichide; bate până se combină. Se amestecă ananasul, morcovii, nucile și stafidele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(amestec Cubanez De Condimente)
1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
4
Turnați aluatul într-o tigaie unsă cu 12 căni (3 L) Bundt sau o tigaie de 13 x 9 inci (33 x 23 cm).
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
Kugelhopf Pan
5
Coaceți într-un cuptor preîncălzit la 350 grade F (180 grade C) până când un tester de tort introdus în centru iese curat (aproximativ 60 până la 65 de minute pentru tigaia Bundt sau 45 până la 50 de minute pentru tigaia de copt de 13 x 9 inci (33 x 23 cm)).
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
Kugelhopf Pan
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
6
Lăsați tortul să se răcească înainte de glazură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lemn Dulce Galben și Verde
1
Combinați crema de brânză, untul, vanilia și zahărul glazurat într-un bol. Bateți cu un mixer electric până se omogenizează. Subțire cu puțin lapte, adăugând 1 lingură pentru răspândire sau aproximativ 4 linguri (60 mL) pentru stropire peste tort.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachete Cremă De Brânză, La Temperatura Camerei, Plus 2 Pachete (8 Uncii) De Brânză Frișcă
La 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și Feliate
Acoperire Cu Bomboane Albe, Opțional
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos