Tort Clasic Cu Mâncare Înger
Tortul clasic de mâncare înger ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Pentru 35 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 5g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 153 calorii. Dacă aveți la îndemână sare, suc de lămâie, cremă de tartru și alte câteva ingrediente, o puteți face. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Mamei eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor nu este atât de mare. Rețete similare includ Tort Clasic Cu Mâncare Înger, Tort Clasic Cu Mâncare Înger, și Tort Clasic Cu Mâncare Înger.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 32
Pentru a pregăti tortul, lingurați ușor făina într-o cană de măsurare uscată; nivelați cu un cuțit.
Combinați făina și 3/4 cană de zahăr, amestecând cu un bici.
Așezați albușurile într-un castron mare; bateți cu un mixer la viteză mare până se spumează.
Adăugați cremă de tartru și sare; bateți până se formează vârfuri moi.
Adăugați 3/4 cană de zahăr, 2 linguri la un moment dat, bătând până se formează vârfuri rigide. Bateți în vanilie, suc și extract de migdale. Cerneti 1/4 cana amestec de faina peste amestecul de albus de ou;pliați. Repetați cu amestecul de făină rămas, 1/4 cană odată.
Puneți aluatul într-o tigaie cu tub de 10 inci, fără grăsime, răspândind uniform. Rupeți buzunarele de aer tăind aluatul cu un cuțit.
Coaceți la 325 timp de 55 de minute sau până când tortul revine când este ușor atins. Inversați tigaia; se răcește complet. Slăbiți tortul din părțile laterale ale tigaiei folosind o spatulă metalică îngustă. Inversați tortul pe o farfurie.
Nuci: pentru iubitorii de nuci; pliați 1/2 cană de nuci prăjite tocate mărunt-cum ar fi migdale, nuci sau alune-în aluatul cu făina.
Bateți împreună 3 linguri de cacao nedulcită, 1 cană zahăr pudră, 1/2 linguriță extract de vanilie și aproximativ 3 linguri apă sau cafea rece.
Stropiți peste tortul răcit.
Adăugați 2 linguri de lapte praf malț și 2 linguri de pudră de cacao neîndulcită în amestecul de făină.
Bateți împreună 2 linguri de lime, lămâie, suc de portocale și 1 cană de zahăr pudră până se omogenizează.
Stropiți peste tortul răcit.
Tăiați tortul orizontal în 3 straturi, apoi întindeți fiecare strat cu ceașcă de înghețată înmuiată sau sorbet. Reasamblați tortul, apoi congelați-l până când este gata de servit.
Portocaliu: îndoiți 2 linguri de coajă de portocală rasă și 1 linguriță de extract de portocală în aluat.
Adăugați 1/4 linguriță de colorant alimentar roșu în aluat și pliați în 1/4 cană bomboane de mentă tare zdrobite fin.
Adăugați 1 1/2 lingurițe de condimente de plăcintă cu dovleac în amestecul de făină.