Topper de pâine prăjită cu macrou afumat și sfeclă roșie

Topper de pâine prăjită cu macrou afumat și sfeclă roșie
Rețeta se poate face topper de pâine prăjită cu macrou afumat și sfeclă roșie în aproximativ 20 de minute. Pentru $3.29 pe portie, această rețetă acoperă 38% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 532 calorii, 42G de proteine, și 20g de grăsime. Această rețetă servește 1. Această rețetă de la BBC Good Food necesită sfeclă roșie, smântână acrită, suc de lămâie și pâine prăjită. 6 persoane au fost impresionate de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 95%. Acest scor este excelent. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Salată de macrou afumat cu sos de sfeclă roșie și hrean, Salată de macrou afumat și sfeclă roșie cu sos cremos de hrean, și Gatiti cartea: macrou afumat pe paine prajita.

Instrucțiuni

1
Feliați sfecla roșie în pene. Într-un castron, amestecați sfecla roșie, smântâna acrită, sucul și coaja de lămâie și șalotă. Lingură pe pâine prăjită. Se toarnă fileul de macrou și se împrăștie cu mărar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De MacrouFile De Macrou
Chipsuri De Butterscotch și Chipsuri De Ciocolată SemidulceChipsuri De Butterscotch și Chipsuri De Ciocolată Semidulce
Sfeclă Roșie, Aurie Sau Chioggia Sau Orice CombinațieSfeclă Roșie, Aurie Sau Chioggia Sau Orice Combinație
şalotă, Rasă Sau Tocatăşalotă, Rasă Sau Tocată
Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)
Coji De La LamaieCoji De La Lamaie
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
MărarMărar
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Periere și PrăjirePentru Periere și Prăjire

Vin recomandat: Pinot Grigio, Trandafir Spumant, Viognier

Macroul poate fi asociat cu Pinot Grigio, Sparkling rossimbroul și Viognier. Peștele puternic aromat, gras, cum ar fi macroul, se împerechează bine cu aceste vinuri albe crocante și vin spumant, chiar și cu rosul. Rezerva Alsacia Willm Pinot Gris cu un rating de 4, 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
Alsacia Willm Pinot Gris Reserve
Alsacia Willm Pinot Gris Reserve
O culoare aurie intensă, cu note de ocru, vinul are un nas de fructe coapte, gutui. În gură atacul este atât suplu, cât și plin, cu note de miere și condimente. Finalul echilibrează perfect zahărul și aciditatea.Asociați acest vin alături de foie gras prăjit în tigaie, carne albă la grătar sau prăjită (porc, vițel), iepure, păsări de curte în sos de smântână, pește afumat, preparate din ciuperci precum risotto.
DificultateUșor
Gata În20 m.
Porții1
Scor De Sănătate88
Revista