Tomate, busuioc și brânză paste coapte

Tomate, busuioc și brânză paste coapte
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Pastanul copt cu roșii, busuioc și brânză. Această rețetă servește 6. O porție conține 748 calorii, 30g de proteine, și 37g de grăsime. Pentru $ 2.29 pe portie, această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 8 ar spune că a lovit locul. Un amestec de usturoi, sos pesto de busuioc, roșii conservate și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este spectaculos. Încercați Paste Cu Brânză De Roșii, Busuioc Și Capre Uscate, Paste la cuptor cu sos de roșii și brânză, și O Oală Wonder Tomate Busuioc Paste pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți o oală mare cu apă la fiert și sareți apa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii
2
Adăugați paste mici de coajă și gătiți pastele la al dente doneness, ceea ce înseamnă că pastele vor avea în continuare o mușcătură sau vor fi puțin mestecate. Pastele vor absorbi mai mult suc și vor continua să gătească după ce îl scurgem, așa că trebuie să fie puțin sub gătit. Cojile vor găti probabil aproximativ 9 sau 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingura Marsala Uscata1 Lingura Marsala Uscata
Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
3
Preîncălziți o tigaie adâncă, mare sau o oală cu sos mediu la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Echipamente pe care le vei folosi
6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
4
Așezați usturoiul pe placa de tăiere și așezați apartamentul cuțitului deasupra fiecărui cățel. Dați cu grijă usturoiului o lovitură cu palma mâinii pentru a separa cuișoarele de piei. Aruncați piei și tăiați usturoiul. Nu uitați să vă păstrați degetele ondulate sub și marginea cuțitului ascuțit, al bucătarului, înclinat ușor departe de corp.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru StropireUlei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru Stropire
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
5
Adăugați ulei de măsline extravirgin în tigaie turnând un flux lent din acesta de două ori în jurul tigaiei. Aceasta va fi de aproximativ 2 linguri de ulei de măsline extravirgin suficient pentru a acoperi fundul tigaiei. Nu lăsați uleiul să se toarne prea repede. Căutați un flux lent și constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Busuioc Rupt Sau Tocat (10 Până La 12 Frunze)Busuioc Rupt Sau Tocat (10 Până La 12 Frunze)
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
6
Adăugați usturoiul în ulei. Pentru a toca ceapa, tăiați capetele și tăiați întreaga ceapă în centru. Înfășurați jumătate și salvați-l.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
7
Tăiați cealaltă jumătate în felii subțiri, apoi răsuciți feliile cu un sfert de tură și tocați-le din nou. Țineți vârful cuțitului pe placa de tăiere și ridicați partea din spate a cuțitului în sus și în jos peste ceapă pentru a face bucățile cu adevărat mici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
8
Adăugați ceapa tocată în usturoi și ulei. Gatiti, amestecand mult, 5 minute pana cand ceapa este moale si arata fiarta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
9
Adăugați roșiile în ceapă și amestecați. Când roșiile ajung la un balon, reduceți căldura sub sos la minim. Amestecați bucățile de busuioc pentru a le ofili. Condimentează sosul cu sare și piper, după gustul tău.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
10
Preîncălziți broilerul la înălțime și așezați un suport în centrul cuptorului.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
11
Scurgeți cojile de paste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingura Marsala Uscata1 Lingura Marsala Uscata
12
Adăugați-le într-o farfurie.
Echipamente pe care le vei folosi
Caserola Fel De MâncareCaserola Fel De Mâncare
13
Adăugați sos pesto, 1 cană de brânză ricotta și o mână de Parmigiano ras. Se amestecă cu grijă și se acoperă pastele fierbinți cu pesto și brânzeturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prin TortPrin Tort
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
14
Turnați sosul fierbinte de roșii și busuioc peste paste, cât doriți. Puteți servi întotdeauna un pic în plus la masă, pentru a trece în jur. Tăiați niște brânză mozzarella cu o răzătoare și împrăștiați-o peste paste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Roșii și BusuiocSos De Roșii și Busuioc
Cartofi Cruzi MărunțițiCartofi Cruzi Mărunțiți
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
Echipamente pe care le vei folosi
RăzătoareRăzătoare
15
Adăugați și o stropire finală de Parmigiano la mozzarella.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Cruzi MărunțițiCartofi Cruzi Mărunțiți
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
16
Așezați caserola sub broiler în mijlocul cuptor, la 10 până la 12 inci de la căldură.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
17
Lăsați brânza să se topească și să buleze deasupra, 3 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
DificultateExpert
Gata În40 m.
Porții6
Scor De Sănătate26
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista