Tofu Fiert Coreean

Tofu Fiert Coreean
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete coreene, așa că încercați tofu fiert coreean. Această rețetă fără gluten și vegană servește 4 și costă $2.26 pe portie. O porție conține 408 calorii, 14g de proteine, și 7g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Funcționează bine ca o garnitură destul de ieftină. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, căței de usturoi, sare și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 70%. Încercați Tofu Saut De Inspirație Coreeană, Cartofi Fierți Coreeni, și Tocană De Tofu Moale Picantă Coreeană pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați tofu pe mai multe straturi de prosoape de hârtie grele; acoperiți cu prosoape de hârtie suplimentare și așezați-le pe o farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Soia 1 Lingura De Seminte De SusanSos De Soia 1 Lingura De Seminte De Susan
Echipamente pe care le vei folosi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
2
Puneți o cratiță umplută cu cartofi deasupra prosoapelor de hârtie; lăsați să stea 20 de minute pentru a îndepărta excesul de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
3
Tăiați tofu transversal în 12 felii; pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Soia 1 Lingura De Seminte De SusanSos De Soia 1 Lingura De Seminte De Susan
4
Combinați 1/4 cană de bulion de legume, 2 lingurițe de ulei, sos de soia și următoarele 5 ingrediente într - un vas de copt de 11 x 7 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Băutură De Vis De Soia (aromă Originală) Sau LapteBăutură De Vis De Soia (aromă Originală) Sau Lapte
6 Chifle Cu Susan, împărțite6 Chifle Cu Susan, împărțite
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
5
Așezați feliile de tofu în vasul de copt, întorcându-le pentru a acoperi. Acoperiți și marinați în frigider 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Soia 1 Lingura De Seminte De SusanSos De Soia 1 Lingura De Seminte De Susan
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
6
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
7
Descoperiți tofu și coaceți la 350 timp de 45 de minute sau până când marinada este aproape absorbită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tri-tips, TunsTri-tips, Tuns
Sos De Soia 1 Lingura De Seminte De SusanSos De Soia 1 Lingura De Seminte De Susan
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
8
Scoateți tofu din vasul de copt; puneți deoparte și păstrați la cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Soia 1 Lingura De Seminte De SusanSos De Soia 1 Lingura De Seminte De Susan
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
9
Adăugați restul de 1/4 cană de bulion de legume în vasul de copt; amestecați, răzuind vasul pentru a slăbi bucățile rumenite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Băutură De Vis De Soia (aromă Originală) Sau LapteBăutură De Vis De Soia (aromă Originală) Sau Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
10
Se toarnă peste tofu și se presară coriandru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
Sos De Soia 1 Lingura De Seminte De SusanSos De Soia 1 Lingura De Seminte De Susan
11
Încălziți restul de 2 lingurițe de ulei într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
12
Adăugați morcovul, ardeiul roșu și ceapa; gatiti, amestecand continuu, 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe MiciPapaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
13
Adăugați mazăre de zăpadă și sare; gatiti, amestecand 1 minut sau pana cand legumele sunt clare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
Inele De Ardei Roșu DulceInele De Ardei Roșu Dulce
(tub Mare)(tub Mare)
14
Serviți tofu și legume peste orez. constant,
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
Sos De Soia 1 Lingura De Seminte De SusanSos De Soia 1 Lingura De Seminte De Susan

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Asia. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Gabrielskloof Chenin Blanc cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Gabrielskloof Chenin Blanc
Gabrielskloof Chenin Blanc
Chenin Blanc 2019 a fost fermentat în mod natural în butoaie vechi de 85% cu intervenție minimă, restul fiind supus fermentării în rezervoare de oțel. Pe nas, mere verzi, coaja de var, miere și piatră umedă. Un gust elegant, cu echilibru, prospețime și o textură încântătoare.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate34
Bucătăriicoreeanăasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista