Rețeta tocană de vită cu legume rădăcinoase poate fi făcută în aproximativ 3 ore și 15 minute. O porție conține 307 calorii, 28G de proteine, și 13g de grăsime. Pentru 1,91 USD pe porție, primești un fel principal care servește 8. Această rețetă este plăcută de 96 de mâncăruri și bucătari. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, sare kosher, piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 93%, acest fel de mâncare este extraordinar. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Tocană De Vită Cu Legume Rădăcinoase, Tocană de vită cu legume rădăcinoase, și Tocană clasică de vită cu legume rădăcinoase.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Încălziți uleiul și untul într-o tigaie și rumeniți carnea de vită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Carne De Vită
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Scoateți carnea de vită din tigaie, aruncați usturoiul și ceapa și gătiți până se înmoaie, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi
Ceapă
Carne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Se toarnă berea, bulionul de vită, sosul Worcestershire, pasta de roșii, zahărul, boiaua, sarea și puțin piper. Apoi întoarceți carnea de vită în tigaie, acoperiți și fierbeți la foc mic până când carnea este foarte fragedă, 1 1/2 până la 2 ore. Dacă nivelul lichidului scade prea mult, adăugați mai mult bulion după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos Worcestershire
Pasta De Tomate
Bulion De Vită
Salata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru Topping
Piper
Bulion
Zahăr
Carne De Vită
Bere
Carne
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Adăugați morcovii, păstârnacul și napii și continuați să fierbeți până când legumele sunt fragede și lichidul este redus, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Păstârnac
Morcov
Nap
6
Dacă tocanita este încă prea lichidă, scoateți o ceașcă de lichid de gătit din tigaie și amestecați făina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Tocană
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
7
Adăugați amestecul de făină înapoi în tigaie și amestecați. Se fierbe timp de 10 minute până când tocanita este groasă. Carnea ar trebui să fie foarte fragedă; dacă este dură, lăsați-o să se gătească în continuare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Carne
Tocană
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
8
Pentru a termina, adăugați pătrunjelul și amestecați prin tocană.
Friptura de vită funcționează foarte bine cu Shiraz, Cabernet Sauvignon și Malbec. Aceste vinuri roșii pline de corp sunt acompaniamentul perfect pentru tocană consistentă de vită. Un vin pe care l-ați putea încerca este Maximin Grunhauser Riesling Abstberg Grosses Gewachs. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 63 de dolari.
Grunhaus este relativ nou în producția GG, după ce s-a alăturat VDP (Verband Deutscher PR) doar în 2015. Ei fac două GG-Herrenberg și Abstberg. Abtsberg domnește suprem, derivat din soluri de ardezie albastră adâncă. Acesta prezintă arome revelatoare și arome de piersici albe, caise, flori de primăvară și ierburi verzi. O dungă palpitantă de aciditate citrică trezește palatul și dezvăluie fațetele minerale și vegetale profunde ale acestui Riesling complex extraordinar. Nu lipsesc fructele-piersica, mărul și mango strălucesc peste tot - dar pământul bântuitor și detaliile filigrane ale acestui vin îl fac de neuitat.