Tocană copioasă de vită

Tocană copioasă de vită
Tocană consistentă de vită necesită aproximativ 3 ore și 15 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 8 și costă 1,71 USD per porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 364 de calorii, 30 g de proteine și 6 g de grăsime per porție. Doar câțiva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Vă este adus de Taste of Home. Poate fi savurat oricand, dar este deosebit de bun pentru toamna. Un amestec de sare, morcovi, până la 5 țelină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. În general, această rețetă câștigă un scor excelent de 88%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut și Tocanita de vită inimioasă, tocană de vită copioasă și tocană de carne de vită.

Instrucțiuni

1
Într-un 4-qt. Cuptor olandez sau vas de copt, stratificați primele 12 ingrediente; toarnă peste toate suc de roșii. Acoperiți și coaceți la 325° timp de 3 ore, amestecând din când în când, sau până când carnea și legumele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Sacramento)(recomandat: Sacramento)
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
1 Kilogram Pulpe De Pui1 Kilogram Pulpe De Pui
Cu Osul Aripii, Pielea PeCu Osul Aripii, Pielea Pe
2
Scoateți frunzele de dafin înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit

Vin recomandat: Shiraz, Cabernet Sauvignon, Malbec

Tocanita de vita poate fi asociata cu Shiraz, Cabernet Sauvignon si Malbec. Aceste vinuri roșii puternice sunt acompaniamentul perfect pentru tocană consistentă de carne de vită. Rieslingul uscat Red Tail Ridge Estate, cu o evaluare de 4,5 din 5 stele, pare o potrivire bună. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
Red Tail Ridge Estate Riesling uscat
Red Tail Ridge Estate Riesling uscat
Arome de suc de lămâie, lămâie Meyer, nectarine și ghimbir confiat. Notele minerale mai moi cu vanilie și pere poșate urmează cu puțină fructe stelate. La gust sunt prezente mai multe lime și fructe cu sâmburi, cuplate cu ananas uscat, merișor alb și note de condimente maro. Aciditatea atinge mijlocul gurii ridicând textura care umple gura și extinzând finisajul cu flori albe și guava.
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 15 m.
Porții8
Scor De Sănătate82
Revista