Tartă de caju-nucă de cocos în crustă de ciocolată

Tartă de caju-nucă de cocos în crustă de ciocolată
Tarta de caju-nucă de cocos în crustă de ciocolată ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de desert. Pentru $1.13 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 30g de grăsime, și un total de 494 calorii. Această rețetă servește 14. 11 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Un amestec de frișcă grea, nucă de cocos, apă cu gheață și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este adus la tine de Epicurious. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Tartă cu Mousse de ciocolată cu crustă de cocos + flori de fructe proaspete (fără Gluten, Paleo + Vegan), Tartă cu cremă de banane, nucă de cocos și caju, și Tarta de lamaie cu crusta de nuca de cocos pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pulverizați tigaie cu diametrul de 11 inci cu fund detașabil cu spray antiaderent. Amestecați făina, zahărul, cacao și sarea în procesor 5 secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Colorant Alimentar De Catifea Roșie (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum Doriți1 Lingură Colorant Alimentar De Catifea Roșie (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum Doriți
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
2
Adăugați unt și amestecați până se formează textura nisipoasă umedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
3
Adăugați 1 1/2 linguri de apă cu gheață și amestecați până când aluatul se reunește. Apăsați aluatul uniform pe părțile inferioare și în sus ale tigaiei pregătite. Se răcește crusta 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Borcan Conserve De Zmeură Fără SemințeBorcan Conserve De Zmeură Fără Semințe
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
4
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Osul Aripii, Pielea PeCu Osul Aripii, Pielea Pe
5
Așezați crusta pe foaia de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Borcan Conserve De Zmeură Fără SemințeBorcan Conserve De Zmeură Fără Semințe
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
6
Coaceți crusta până la aspectul uscat și ușor umflat, aproximativ 18 minute. Crusta rece pe raft complet. Mențineți temperatura cuptorului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Borcan Conserve De Zmeură Fără SemințeBorcan Conserve De Zmeură Fără Semințe
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Osul Aripii, Pielea PeCu Osul Aripii, Pielea Pe
1
Aduceți zahărul brun, smântâna, siropul de arțar și ghimbirul la fiert într-o cratiță medie grea la foc mediu-mare, amestecând ușor până se dizolvă zahărul. Atașați termometrul pentru bomboane pe partea laterală a tigaiei. Reglați căldura pentru a menține fierberea scăzută; gatiti pana cand termometrul Inregistreaza 222 km F, batand ocazional, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifon Crema DieteticaSifon Crema Dietetica
Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru ServireSirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire
Amestec Tricolor De Slaw De ColeAmestec Tricolor De Slaw De Cole
Cornet De Zahăr De înghețatăCornet De Zahăr De înghețată
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru Cu BomboaneTermometru Cu Bomboane
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2
Se amestecă caju și nucă de cocos. Se răcește 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CajuCaju
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
3
Puneți ciocolata tocată într-un castron mic pentru microunde. Gatiti la setare medie la intervale de 15 secunde pana se inmoaie si incepe sa se topeasca. Se amestecă până se topește complet și se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Echipamente pe care le vei folosi
Legume Din Amestec Din CaliforniaLegume Din Amestec Din California
Pentru Periere și PrăjirePentru Periere și Prăjire
4
Periați suficientă ciocolată în interiorul crustei pentru a acoperi complet. Congelați crusta până când ciocolata este rece și tare, aproximativ 15 minute (rezervați ciocolata topită rămasă pentru garnitură).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Borcan Conserve De Zmeură Fără SemințeBorcan Conserve De Zmeură Fără Semințe
5
Se toarnă umplutura în crustă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Borcan Conserve De Zmeură Fără SemințeBorcan Conserve De Zmeură Fără Semințe
6
Așezați tarta pe foaia de copt cu margini.
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
7
Coaceți până când umplutura începe să se întunece deasupra și clocotește gros, aproximativ 35 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Osul Aripii, Pielea PeCu Osul Aripii, Pielea Pe
8
Transferați tarta în raft. Se răcește complet. Refaceți ciocolata rezervată în cuptorul cu microunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Echipamente pe care le vei folosi
Legume Din Amestec Din CaliforniaLegume Din Amestec Din California
9
Stropiți ciocolata peste tartă în model dantelat. (Se poate face cu 1 zi înainte. Capac; a se păstra la temperatura camerei.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții14
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareCrustă
Revista