Tartinată de somon cu susan

Tartinată de somon cu susan
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de condimente, așa că încercați Tartinatul cu somon cu susan. Îți urmărești silueta? Această rețetă pescatariană are 157 de calorii, 7 g de proteine și 10 g de grăsime per porție. Pentru 71 de cenți per porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 20. Această rețetă este apreciată de 1 bucătari și bucătari. Mergeți la magazin și luați smântână, cremă de brânză, iarbă de mărar și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Vă este adus de Taste of Home. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. În general, această rețetă câștigă un scor destul de prost de 21%. Încercați Tartina de somon cu susan, Tartina de somon cu susan și Rillettes de somon subțire (alias tartinat de somon) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, bate crema de brânză și sucul de lămâie până devine pufoasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Pudră De Cofetari C&h®Zahăr Pudră De Cofetari C&h®
Felii De Lamaie Si Frunze De Menta ProaspataFelii De Lamaie Si Frunze De Menta Proaspata
Echipamente pe care le vei folosi
4 Felii Subțiri De Prosciutto, Tăiate Julien4 Felii Subțiri De Prosciutto, Tăiate Julien
2
Adăugați somonul, smântâna, usturoiul, semințele de susan, Fum lichid dacă doriți, coriandru, pătrunjel, mărar, sare și piper; bate până se combină. Acoperiți și lăsați la frigider pentru cel puțin 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Groase De șuncă (aproximativFelii Groase De șuncă (aproximativ
Fum LichidFum Lichid
Salata Romana Tocata, De La 1 Salata VerdeSalata Romana Tocata, De La 1 Salata Verde
Despre Piersici, Decojite, Fără Sâmburi și FeliateDespre Piersici, Decojite, Fără Sâmburi și Feliate
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
PătrunjelPătrunjel
Parmezan, Pentru StropireParmezan, Pentru Stropire
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
MărarMărar
3
Serviți cu biscuiți. Pune resturile la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru LegarePentru Legare

Vin recomandat: Pinot Noir, Chardonnay, Sauvignon Blanc

Somonul funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Chardonnay și Sauvignon Blanc. Pentru a alege alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten grozav al mâncărurilor cu unt, cremoase, în timp ce sauvignon blanc poate completa mâncărurile centrate pe ierburi sau citrice. Un roșu cu corp ușor, cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul la grătar sau la grătar. Argyle Pinot Noir cu un rating de 4,2 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 25 de dolari pe sticlă.
Argyle Pinot Noir
Argyle Pinot Noir
Argyle Pinot Noir este sincer și neamestecat. Vintage 2012 pentru Pinot Noir s-a făcut singur. Fermentat în loturi mici și amestecat pentru puritate, amestecul de anul acesta îmbină zmeuri coapte, roșii, cireșe morello și o notă de condiment. Nici un alt cuvânt nu poate descrie palatul decât luxuriant. Taninul blând, ușor ferm dedesubt, acidul cântă adevărat și lung. Bucurați-vă devreme sau stați pe el câțiva ani pentru o nuanță îmbunătățită.
DificultateNormal
Gata În10 m.
Porții20
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareCondimentDipRăspândire
Revista