Tartinată cremoasă de șuncă cu usturoi

Tartinată cremoasă de șuncă cu usturoi
Nu poți avea niciodată prea multe rețete de condimente, așa că încearcă Cremoasa cu usturoi cu șuncă tartinată. Această rețetă servește 32. Pentru 44 de cenți per porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3 g de proteine, 11 g de grăsimi și un total de 156 de calorii. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și cumpărați zahăr, biscuiți, cățel de usturoi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Vă este adus de Taste of Home. Cu un scor de 15%, acest fel de mâncare este destul de rău. Dacă îți place această rețetă, s-ar putea să-ți placă și rețete cum ar fi Tartina pentru aperitiv cu șuncă, usturoi și arpagic, Tartina pentru aperitiv cu șuncă, usturoi și arpagic și Tartina cu șuncă cu Pimiento.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, bateți primele șase ingrediente până se omogenizează bine. Se amestecă șunca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Mozzarella Proaspătă, Tăiată Mărunt1/2 Kilogram De Mozzarella Proaspătă, Tăiată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Sos De Rosii, Piure De Rosii Sau PassataSos De Rosii, Piure De Rosii Sau Passata
2
Transferați într-un 1-qt. vas potrivit pentru cuptorul cu microunde. Acoperiți și încălziți la 50% putere timp de 3-4 minute sau până când se încălzește.
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Cani (12 Uncii) De Iaurt De Vanilie1-1/2 Cani (12 Uncii) De Iaurt De Vanilie
3
Serviți cu biscuiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru LegarePentru Legare

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Scufundați-vă în meniu? Încercați să asociați vinul spumant și spumosul rosé. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Taittinger Brut La Francaise cu un rating de 4,3 din 5 stele pare a fi o potrivire bună. Costă aproximativ 45 de dolari pe sticlă.
Taittinger Brut La Francaise
Taittinger Brut La Francaise
Această șampanie este un amestec de aproximativ 30 de podgorii Chardonnay și Pinot Noir, respectiv 40% și 60% din total, din mai multe recolte de struguri perfect copți.
DificultateNormal
Gata În10 m.
Porții32
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareCondimentDipRăspândire
Revista