Tarta Slaba Cu Afine-Lamaie
Tarta slaba de afine-lamaie ar putea fi doar desertul pe care il cautati. Această rețetă face 10 porții cu 195 calorii, 2G de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Pentru 56 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de făină de aur, smântână, produs din ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 10 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 13%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare includ Cheesecake Slab Cu Afine Cu Lămâie Fără Coacere, Tartă Cu Afine Cu Lămâie, și Tartă cu lămâie-afine.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 204°.într-un castron mediu, bateți untul și zahărul brun cu mixerul electric la viteză mică până devine pufos. Bateți produsul din ou până se omogenizează. Bateți în făină până se formează aluatul. Apăsați ferm aluatul în partea de jos și în sus a tăvii de tartă de 9 inci fără grăsime, cu fundul detașabil. Înțepați bine fundul cu furculița.
Coaceți 10 până la 12 minute sau până se rumenesc. Dacă crusta pufăie în centru, înțepați cu furculița. Se răcește 30 de minute sau până se răcește complet.
Într-un castron mic, bateți cașul de lămâie și smântâna cu sârmă până se omogenizează.
Răspândiți uniform peste crustă. Se da la frigider cel putin 1 ora. Chiar înainte de servire, acoperiți cu afine.