Fondue Cu Brânză De Bere Broccoli
Broccoli Beer Cheese Fondue ar putea fi doar băutura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 14g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 347 calorii. Această rețetă servește 10 și costă 1,19 USD pe porție. Un amestec de bere, friptură de vită, muștar măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este perfect pentru Ziua Tatălui. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Brânză afumată și Fondue de bere cu Bratwurst fiert la bere, slănină la grătar, ciuperci și pâine de secară, Fondue Cu Brânză De Bere, și Fondue Cu Brânză De Bere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti broccoli congelat conform indicatiilor de pe SAC. În cratița de 3 litri, topiți brânza la foc mediu-mic, amestecând frecvent. Se amestecă broccoli, bere, pimientos și muștar. Gatiti pana la cald, amestecand ocazional.
Se toarnă amestecul de brânză în oala de fondue ceramică la foc mic sau 1 aragaz lent de 1/2 litru la foc mic.
Pentru a servi, acoperiți fiecare felie de pâine cu friptură de vită feliată; lingură amestec de brânză peste carne de vită.