Tarta de ciocolata cu lapte malt in crusta de covrig
Reteta Tarta de ciocolata cu lapte Malt in crusta de covrig ar putea satisface pofta ta sudica in aproximativ 45 minute. Pentru $10.8 pe portie, veți obține un desert care servește 1. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 40g de proteine, 260g de grăsime, și un total de 3959 calorii. Dacă aveți la îndemână ciocolată dulce-amăruie, zahăr de cofetari, pastă de fasole de vanilie și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este solid. Încercați Tarta cu ciocolata cu lapte cu crusta de covrig, Biscuiți Cu Fulgi De Ovăz Cu Ciocolată Cu Lapte Malț, Arahide Și Covrig, și Plăcintă Cu Cremă De Ciocolată Cu Lapte Cu O Crustă De Covrig pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru crustă: Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Combinați firimiturile de covrig și zahărul de cofetărie într-un robot de bucătărie.
Se toarnă firimiturile de covrig într-un castron și se adaugă unt topit. Se amestecă împreună până când amestecul este umezit. Apăsați uniform în partea de jos și în sus pe părțile laterale ale unei tăvi rotunde de 9 inci sau a unei tăvi dreptunghiulare de 4 inci x 13 inci.
Coaceți aproximativ 8-10 minute până când crusta se simte fermă.
Combinați ambele bomboane de ciocolată într-un castron mediu.
Combinați smântâna și laptele praf malț într-o cratiță mică și aduceți doar la fierbere la foc mediu-mare.
Se toarnă smântână peste ciocolată și se lasă să stea un minut. Se amestecă pentru a combina până când ciocolata este complet topită și amestecul este neted.
Așezați crema și pasta de fasole de vanilie într-un castron curat al unui mixer.
Bateți până când încep să se formeze vârfuri moi.
Adăugați zahărul cofetarilor și bateți doar pentru a combina și ușor ferm - nu exagerați.