Tarta de ciocolata cu lapte malt in crusta de covrig

Tarta de ciocolata cu lapte malt in crusta de covrig
Reteta Tarta de ciocolata cu lapte Malt in crusta de covrig ar putea satisface pofta ta sudica in aproximativ 45 minute. Pentru $10.8 pe portie, veți obține un desert care servește 1. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 40g de proteine, 260g de grăsime, și un total de 3959 calorii. Dacă aveți la îndemână ciocolată dulce-amăruie, zahăr de cofetari, pastă de fasole de vanilie și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este solid. Încercați Tarta cu ciocolata cu lapte cu crusta de covrig, Biscuiți Cu Fulgi De Ovăz Cu Ciocolată Cu Lapte Malț, Arahide Și Covrig, și Plăcintă Cu Cremă De Ciocolată Cu Lapte Cu O Crustă De Covrig pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru crustă: Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Borcan Conserve De Zmeură Fără SemințeBorcan Conserve De Zmeură Fără Semințe
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Combinați firimiturile de covrig și zahărul de cofetărie într-un robot de bucătărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Bucăți De 3/8-inchTăiat în Bucăți De 3/8-inch
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
(cum Ar Fi Biscuiții Marie)(cum Ar Fi Biscuiții Marie)
3
Se toarnă firimiturile de covrig într-un castron și se adaugă unt topit. Se amestecă împreună până când amestecul este umezit. Apăsați uniform în partea de jos și în sus pe părțile laterale ale unei tăvi rotunde de 9 inci sau a unei tăvi dreptunghiulare de 4 inci x 13 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Bucăți De 3/8-inchTăiat în Bucăți De 3/8-inch
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
4
Coaceți aproximativ 8-10 minute până când crusta se simte fermă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Borcan Conserve De Zmeură Fără SemințeBorcan Conserve De Zmeură Fără Semințe
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
1
Combinați ambele bomboane de ciocolată într-un castron mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
2
Combinați smântâna și laptele praf malț într-o cratiță mică și aduceți doar la fierbere la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frisca, Cirese Maraschino Si Bile De Lapte ZdrobitFrisca, Cirese Maraschino Si Bile De Lapte Zdrobit
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
3
Se toarnă smântână peste ciocolată și se lasă să stea un minut. Se amestecă pentru a combina până când ciocolata este complet topită și amestecul este neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
1
Așezați crema și pasta de fasole de vanilie într-un castron curat al unui mixer.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De VaniliePastă De Vanilie
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Echipamente pe care le vei folosi
Scorțișoară Măcinată, Nucșoară Proaspăt Rasă și Cuișoare Măcinate, AmestecateScorțișoară Măcinată, Nucșoară Proaspăt Rasă și Cuișoare Măcinate, Amestecate
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
2
Bateți până când încep să se formeze vârfuri moi.
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
3
Adăugați zahărul cofetarilor și bateți doar pentru a combina și ușor ferm - nu exagerați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și FeliateLa 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și Feliate
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Sudul în meniu? Încercați să împerecheați cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. J. J. Prum Graacher Himmelreich Kabinett Riesling cu un rating de 4.4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 22 de dolari pe sticlă.
J. J. Prum Graacher Himmelreich Kabinett Riesling
J. J. Prum Graacher Himmelreich Kabinett Riesling
În ciuda prospețimii sale încă tinerești, arată caracteristica Riesling fructată fină și un indiciu subiacent de mineral din solul de ardezie Devonian albastru/gri.Serviți acest vin răcoritor ușor răcit! Ca aperitiv și, mai ales când este mai matur, în combinație cu fructe de mare sau păsări de curte.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții1
Scor De Sănătate39
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareCrustă
Revista