Tacos pe un stick

Tacos pe un stick
Tacos on a Stick este un fel principal fără gluten, fără lactate și cu 30 de feluri principale. Această rețetă servește 6 și costă 3,22 USD per porție. O porție conține 278 de calorii , 35 g de proteine și 10 g de grăsimi . Nu mulți oameni au făcut această rețetă și aș spune că a fost perfectă. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Mergeți la magazin și luați ardei gras, ulei de canolan, suc de roșii și alte câteva lucruri pentru a-l prepara astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 de minute . Vă este adus de Taste of Home. În general, această rețetă câștigă un scor solid de 67% . Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Fish Stick Tacos , Fish Stick Tacos și Fish Stick Tacos mexican .

Instrucțiuni

1
Într-o pungă mare de plastic resigilabilă, combinați condimentele pentru taco, sucul de roșii și uleiul; amesteca bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Porumb Zdrobite, împărțiteChipsuri De Porumb Zdrobite, împărțite
(recomandat: Sacramento)(recomandat: Sacramento)
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, OpționalSuplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
2
Scoateți 1/2 cană pentru ungere; pune la frigider.
3
Adăugați carne de vită în pungă; sigilați și întoarceți pentru a acoperi. Se da la frigider pentru cel putin 5 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
4
Scurgeți și aruncați marinata din carnea de vită. Pe frigarui de metal sau din lemn inmuiat, infiletati alternativ carne de vita, ardei, ceapa si rosii. Gratar, neacoperit, la foc mediu timp de 3 minute pe fiecare parte. Se unge cu marinada rezervată. Continuați să întoarceți și să ungeți timp de 8-10 minute sau până când carnea ajunge la starea dorită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tri-tips, TunsTri-tips, Tuns
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
1 Cap De Salată Roșie, Tăiată în Bucăți De 2 Inci1 Cap De Salată Roșie, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Frigarui Din LemnFrigarui Din Lemn
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Tacos pot fi combinate cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosé. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosé este și o combinație sigură. Un vin pe care l-ați putea încerca este Beaux Freres Willamette Valley Pinot Noir. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 50 de dolari.
Beaux Freres Willamette Valley Pinot Noir
Beaux Freres Willamette Valley Pinot Noir
Cuvée-ul nostru din Willamette Valley oferă fructe cultivate pe anumite podgorii din județul Yamhill. Vinurile beneficiază de aceeași integritate în procesul de vinificație ca și vinurile din moșia noastră. Aceste situri sunt cultivate în mod durabil și reușite cu randamente foarte scăzute. Nu este fină sau filtrată. Este un vin mediu spre plin de corp, cu tanin dulce, aciditate scăzută și un buchet intrigant de tufă „de pădure”, coacăze roșii și cireșe negre. Cu un pic de condimente asiatice, are farmec incontestabil, mătăsos și textură catifelată. Acestea sunt toate semnele distinctive ale celor mai buni pinoți din Oregon din 2009 și sunt bine expuse în acest vin.
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții6
Scor De Sănătate27
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista