Tacos pe un stick
Tacos on a Stick este un fel principal fără gluten, fără lactate și cu 30 de feluri principale. Această rețetă servește 6 și costă 3,22 USD per porție. O porție conține 278 de calorii , 35 g de proteine și 10 g de grăsimi . Nu mulți oameni au făcut această rețetă și aș spune că a fost perfectă. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Mergeți la magazin și luați ardei gras, ulei de canolan, suc de roșii și alte câteva lucruri pentru a-l prepara astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 de minute . Vă este adus de Taste of Home. În general, această rețetă câștigă un scor solid de 67% . Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Fish Stick Tacos , Fish Stick Tacos și Fish Stick Tacos mexican .
Instrucțiuni
Într-o pungă mare de plastic resigilabilă, combinați condimentele pentru taco, sucul de roșii și uleiul; amesteca bine.
Scoateți 1/2 cană pentru ungere; pune la frigider.
Adăugați carne de vită în pungă; sigilați și întoarceți pentru a acoperi. Se da la frigider pentru cel putin 5 ore.
Scurgeți și aruncați marinata din carnea de vită. Pe frigarui de metal sau din lemn inmuiat, infiletati alternativ carne de vita, ardei, ceapa si rosii. Gratar, neacoperit, la foc mediu timp de 3 minute pe fiecare parte. Se unge cu marinada rezervată. Continuați să întoarceți și să ungeți timp de 8-10 minute sau până când carnea ajunge la starea dorită.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Tacos pot fi combinate cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosé. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosé este și o combinație sigură. Un vin pe care l-ați putea încerca este Beaux Freres Willamette Valley Pinot Noir. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 50 de dolari.
Beaux Freres Willamette Valley Pinot Noir
Cuvée-ul nostru din Willamette Valley oferă fructe cultivate pe anumite podgorii din județul Yamhill. Vinurile beneficiază de aceeași integritate în procesul de vinificație ca și vinurile din moșia noastră. Aceste situri sunt cultivate în mod durabil și reușite cu randamente foarte scăzute. Nu este fină sau filtrată. Este un vin mediu spre plin de corp, cu tanin dulce, aciditate scăzută și un buchet intrigant de tufă „de pădure”, coacăze roșii și cireșe negre. Cu un pic de condimente asiatice, are farmec incontestabil, mătăsos și textură catifelată. Acestea sunt toate semnele distinctive ale celor mai buni pinoți din Oregon din 2009 și sunt bine expuse în acest vin.