Supă Miso

Supă Miso
Supa Miso ar putea fi doar supa pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 59 calorii, 4G de proteine, și 2G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 87 de cenți pe porție. 2641 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Un amestec de granule dashi, ceapă verde, pastă miso și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o ieftin rețetă pentru fanii mâncării japoneze. Este adus la tine de Allrecipes. Este perfect pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Cu o lingură scor de 52%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați O supă rapidă și ușoară {supă miso cu tăiței Soba sau fasole Mung, Supă de morcovi-ghimbir-miso și supă de mazăre bătută, și Supă Miso pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță medie la foc mediu-mare, combinați granulele dashi și apa; aduceți la fierbere. Reduceți căldura la mediu și amestecați pasta miso. Se amestecă tofu. Separați straturile de ceapă verde și adăugați-le în supă. Se fierbe ușor timp de 2 până la 3 minute înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa VerdeCeapa Verde
MisoMiso
DashiDashi
ApăApă
SupăSupă
Sos De Soia 1 Lingura De Seminte De SusanSos De Soia 1 Lingura De Seminte De Susan
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BatetiBateti
DificultateUșor
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate4
Bucătăriiasiaticjaponez
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista