Supă galbenă de mazăre cu cartofi dulci și Kale

Supă galbenă de mazăre cu cartofi dulci și Kale
Supa galbenă de mazăre cu cartofi dulci și Kale este o fără gluten și vegan felul principal. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 20g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 307 calorii. Pentru 57 cenți pe porție, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de semințe de muștar, cartofi dulci, mazăre și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma pudra de curry, puteți urma acest fel principal cu Înghețată Curry cu Mango și fistic ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 93%. Acest scor este spectaculos. Încercați Supă De Mazăre Despicată De Cartofi Dulci Și Galbeni, Cartofi dulci și Latkes de mazăre despicată galbenă, și Supă De Mazăre Despicată Galbenă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se toarnă uleiul de canola peste semințe și se amestecă ușor. De îndată ce semințele încep să apară, amestecați-le cu ceapa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chorizo Mexican (aproximativ 2 Link-uri)Chorizo Mexican (aproximativ 2 Link-uri)
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
4 Pătrate De Brownie De Ciocolată (cumpărate Din Magazin Sau De Casă)4 Pătrate De Brownie De Ciocolată (cumpărate Din Magazin Sau De Casă)
Amestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormickAmestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormick
2
Adăugați ghimbirul și usturoiul și gătiți încă un minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
Amestec Tricolor De Slaw De ColeAmestec Tricolor De Slaw De Cole
3
Adăugați cartofii dulci, apa, mazărea despicată și 1 lingură de pudră de curry. Se amestecă bine. Dacă utilizați o oală sub presiune, sigilați aragazul și aduceți-l la presiune ridicată. Gatiti la presiune ridicata timp de 8 minute; apoi scoateți-l de pe foc și lăsați presiunea să scadă în mod natural. Dacă îl gătiți într-o oală obișnuită, acoperiți oala și fierbeți până când mazărea despicată este fragedă și începe să se descompună, aproximativ o oră. Amestecați regulat pentru a vă asigura că mazărea despicată nu se lipește de fundul cratiței și adăugați apă, dacă este necesar. În timp ce supa se gătește, spălați varza și îndepărtați și aruncați Coasta Centrală dură. Tăiați frunzele grosolan. Când mazărea despicată este gătită, adăugați kale în oală, condimentați după gust cu sare și pudră suplimentară de curry, dacă este necesar, și adăugați apă suplimentară dacă supa este prea groasă. Acoperiți oala. Pentru kale care păstrează ceva crocant, lăsați pur și simplu oala acoperită timp de 5 sau 10 minute fără încălzire, permițând kale să gătească la căldura supei. Pentru varza care este mai fragedă, puteți readuce oala la foc mic timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati
Ceapă Albă, Tăiată CubulețeCeapă Albă, Tăiată Cubulețe
Mazăre împărțităMazăre împărțită
1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)
KaleKale
(tub Mare)(tub Mare)
Pepperoncini Felii La BorcanPepperoncini Felii La Borcan
Echipamente pe care le vei folosi
Oala Sub PresiuneOala Sub Presiune
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții8
Scor De Sănătate100
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista