Supă De Tăiței De Vită Coreeană Ramyun Picantă De Casă În Stil Shin Cup
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați supa de tăiței Coreeană Ramyun de vită picantă de casă în stil Shin Cup. Această rețetă servește 4. O porție conține 1113 calorii, 48G de proteine, și 75g de grăsime. Pentru $7.26 pe portie, această rețetă acoperă 41% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 5 ore. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. 447 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei coreene. Un amestec de sare și piper kosher, kimchi de varză, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 95%. Acest scor este uimitor. Încercați Supă Picantă De Tăiței De Vită Coreeană, Tăiței coreeni picante cu muguri de fasole Mung (Sukju Ramyeon), și Supă picantă coreeană de tăiței Ramen # pullupachair pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Acoperiți kombu cu 1 litru de apă rece. Se aduce la fierbere la foc mediu-mare. Reduceți imediat căldura la minim și adăugați niboshi sau katsuobushi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Bonito
Kombu
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
2
Lăsați să se absoarbă timp de 15 minute, apoi scurgeți bulionul și aruncați solidele. Pune deoparte. În timp ce bulionul fierbe, tocați aproximativ 8 scallions și dați deoparte. Tăiați fin restul de 4 scallions și dați-le la frigider într-un recipient sigilat până când sunt gata de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
Ambalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
3
Încălziți 1 lingură de ulei într-un cuptor olandez greu sau oală de stoc la foc mare până când fumați ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inchi Lungime Pe 2 Inchi Latime
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Kilogram Pulpe De Pui
4
Adăugați câte coaste scurte se potrivesc într-un singur strat și gătiți, rotind ocazional, până se rumenesc pe toate părțile, aproximativ 10 minute în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaste Scurte De Vită
5
Transferați într-un castron mare și repetați până când coastele scurte se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaste Scurte De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
6
Adăugați ceapa (tăiată în jos) și ghimbirul în oală și gătiți până se rumenesc bine, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec Tricolor De Slaw De Cole
20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
7
Adăugați 6 căței de usturoi și scallions tocate aproximativ și gătiți, amestecând, până se rumenesc ușor, aproximativ 3 minute. Întoarceți coaste scurte în oală împreună cu gochujang și doubanjiang. Se amestecă pentru a acoperi legumele și carnea de vită în amestec de condimente, apoi se adaugă bulion de kombu strecurat și bulion de pui, răzuind orice bucăți rumenite de pe fundul oalei. Se aduce la fierbere, se reduce la foc mic, se acoperă cu capacul ușor crăpat și se gătește până când carnea de vită se separă ușor de oase, aproximativ 4 ore. Pentru cele mai bune rezultate, lăsați să se răcească și transferați la frigider peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ambalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
Coaste Scurte De Vită
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
Gochujang
Salată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
Kombu
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
8
Când este gata să continuați, strecurați supa printr-o strecurătoare cu plasă fină (dacă este refrigerată peste noapte, va trebui să o reîncălziți ușor până se lichefiază).
Transferați lichidul într-o oală medie și îndepărtați orice exces de grăsime. Alegeți coaste scurte și transferați într-un castron. Aruncați solidele rămase. Când este suficient de rece pentru a fi manipulat, alegeți carnea de pe oasele scurte ale coastei și transferați-o pe o tăietură. Aruncați oasele. Se toacă aproximativ carnea și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaste Scurte De Vită
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
10
Adăugați kochukaru la bulion.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ambalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
11
Puneți o strecurătoare cu plasă fină peste oală și strecurați sucul de kimchi în bulion. Se toacă fin usturoiul cu o presă de usturoi sau un microplan și se amestecă în bulion.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
Kimchi
Ambalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)
Carne Măcinată
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Presă De Usturoi
Microplan
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
12
Adăugați sos de soia. Condimentați bulionul după gust cu sare, piper și extra kochukaru și gochujang dacă se dorește o aromă mai picantă. Aduceți la foc mic și păstrați la cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gochujang
6 Chifle Cu Susan, împărțite
8 (U-12) Creveți
Ambalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
(tub Mare)
13
Încălziți uleiul de lingură rămas într-o tigaie medie la foc mediu-mare până când strălucește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
14
Adăugați ciupercile și gătiți până se rumenesc ușor, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
15
Adăugați Coasta scurtă tocată și gătiți, aruncând ocazional, până când se crispează în pete și se rumenesc bine, cu aproximativ 5 minute mai mult.
16
Se ia de pe foc și se lasă deoparte.
17
Gatiti taiteii ramen conform instructiunilor pachetului. Împărțiți în boluri individuale de servire preîncălzite. Se acoperă cu bulion, urmat de carne de vită crocantă și ciuperci, scallions feliate, kimchi și un ou fiert moale împărțit în jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Taitei Ramen
Inele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
Salată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
Kimchi
Ambalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
Asian funcționează foarte bine cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Ai putea încerca Lang & Reed Napa Valley Chenin Blanc. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 30 de dolari pe sticlă.