Supă de porumb prăjită cu Chorizo-Quesadilla cu brânză de capră

Supă de porumb prăjită cu Chorizo-Quesadilla cu brânză de capră
Supa de porumb prăjită cu Chorizo-brânză de capră Quesadilla ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă face 8 porții cu 548 calorii, 17g de proteine, și 35g de grăsime fiecare. Pentru $ 2.89 pe portie, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o destul de ieftin rețetă pentru fanii mâncării mexicane. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 20 de minute. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Un amestec de chorizo, ceapă, porumb de urechi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a utiliza până vin alb sec ai putea urma acest curs principal cu Vin Alb Iaurt Congelat ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Porumb la grătar, ceapă și quesadilla cu brânză de capră Cilantro bătută, Quesadilla cu brânză de capră, sparanghel, ciuperci și salsa Tomatillo prăjită, și Chorizo-Brânză Quesadilla pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Răzuiți sâmburii de la fiecare ureche de porumb cu un cuțit ascuțit. Într-o cratiță mare la foc mediu, încălziți untul și uleiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Porumb Pe știuletePorumb Pe știulete
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
2
Adăugați ceapa și usturoiul și gătiți până se înmoaie. Ridicați focul la mare, adăugați vinul și gătiți până se reduce. Reduceți căldura la mediu, adăugați porumbul și transpirați timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
1 Linguriță De Sare Condimentată McCormick® Season-All®1 Linguriță De Sare Condimentată McCormick® Season-All®
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
3
Adăugați stocul și aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți, neacoperite timp de 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Plină De Piper Alb1 Lingură Plină De Piper Alb
4
Așezați amestecul, în loturi, într-un blender și amestecați până se omogenizează. Întoarceți amestecul în tigaie și încălziți la foc mediu-mic. Se amestecă smântâna și se gătește, până la cald, aproximativ 1 minut. Împărțiți între 8 boluri și garnisiți cu arpagic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiate în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru DecorTăiate în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
5
Într-o tigaie la foc mediu-mare, gătiți chorizo-ul timp de 10 până la 12 minute. Peel și felie subțire. Preîncălziți cuptorul la 450 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Frunze De Pătrunjel Cu Frunze Plate, 3 Pumni Mari, Culese1/2 Cană Frunze De Pătrunjel Cu Frunze Plate, 3 Pumni Mari, Culese
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
6
Așezați 4 tortilla pe o foaie de copt ung. Împărțiți brânzeturile, chorizo și cilantro printre cele 4 tortilla și condimentați cu sare și piper după gust. Stiva pentru a face două 2 tortilla stratificat și partea de sus cu restul de 2 tortilla.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
4 Tortilla De Făină (6 Inci), La Temperatura Camerei4 Tortilla De Făină (6 Inci), La Temperatura Camerei
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
1/2 Cană Frunze De Pătrunjel Cu Frunze Plate, 3 Pumni Mari, Culese1/2 Cană Frunze De Pătrunjel Cu Frunze Plate, 3 Pumni Mari, Culese
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
7
Coaceți timp de 8 până la 12 minute până se rumenesc și brânza s-a topit. Feliați în șase și serviți de-a lungul ciorbei laterale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
1 Cutie (28 Uncii) De Roșii Prăjite Tăiate Cubulețe (recomandat: Muir Glen)1 Cutie (28 Uncii) De Roșii Prăjite Tăiate Cubulețe (recomandat: Muir Glen)
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții8
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista