Supă de linte cu coriandru și chimen

Supă de linte cu coriandru și chimen
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați supa de linte cu coriandru și chimen. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 14g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 217 calorii. Pentru $1.23 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la blog.fatfreevegan.com are 1 fani. Dacă aveți la îndemână aur, ceapă, coriandru măcinat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Este perfect pentru Toamna. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este uimitor. Încercați Supă De Morcovi Și Mere Cu Chimen Și Coriandru, Supă De Avocado Cu Coriandru, Coriandru, Chimen Și Var, și Supă vegană de linte roșie cu lămâie și chimen pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Adăugați toate ingredientele, cu excepția condimentelor suplimentare, sare, spanac și oțet în aragaz și aduceți la fierbere. Sigilați aragazul și gătiți la presiune ridicată timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite
Crutoane De Salata De Ceapa Si Usturoi, ZdrobiteCrutoane De Salata De Ceapa Si Usturoi, Zdrobite
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
2
Se ia de pe foc și se lasă să stea 5 minute înainte de a utiliza o metodă de eliberare rapidă pentru a elibera presiunea. (Dacă nu aveți o oală sub presiune, puteți găti pur și simplu acest lucru pe aragaz până când lintea este fragedă, aproximativ o oră.) Verificați pentru a vă asigura că lintea și cartofii sunt fragede; dacă nu, gătiți, acoperit, dar nu la presiune, până când este gata, adăugând apă dacă pare prea gros.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
LinteLinte
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
Echipamente pe care le vei folosi
Oala Sub PresiuneOala Sub Presiune
Ardei Roșu Dulci (căutați Ardei De Câmp în Formă Dreptunghiulară, Spre Deosebire De Ardei Gras Rotunzi Mici)Ardei Roșu Dulci (căutați Ardei De Câmp în Formă Dreptunghiulară, Spre Deosebire De Ardei Gras Rotunzi Mici)
3
Scoateți frunzele de dafin și adăugați condimentele suplimentare, sarea și spanacul. Verificați condimentele, adăugând mai mult chimen și coriandru după cum este necesar. Gatiti doar cateva minute pentru a ofili spanacul. Se amestecă oțetul sau sucul de lămâie și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit
1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Crutoane De Salata De Ceapa Si Usturoi, ZdrobiteCrutoane De Salata De Ceapa Si Usturoi, Zdrobite
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
¼ Lingurita Oregano¼ Lingurita Oregano
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții8
Scor De Sănătate95
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista